reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
juz zakupy ciuszkowe ruszaja :p

podoba mi sie ten kotek :tak:
a napis 'daddy little monster' mamy chyba na jakims pajacu (ale w wiekszym rozmiarze)

Za to dla mojego starszaka niedawno kupilam koszulke z rekinami i napisem 'here comes the trouble' :tak: , mielismy tez kiedys 'innocent until proven guilty' :-) takie koszulki sa idealne dla mojego synka :-D

ja pewnie tez niedlugo zaczne rozgladac sie za ciuszkami,te po Bartoszku juz wyjelam (narazie te 0-3 mc,reszte bede wyjmowac na biezaco bo narazie bedzie dzielic szafe z Bartoszkiem i musze ich tam jakos pomiescic ;) )
ale wiem juz co moge jeszcze dokupic a co mi sie w ogole nie przyda,bo bodziakow na 0-3 to mam chyba z 20, wiec wiecej mi nie potrzeba. Za to dokupie napewno jakies cieplejsze pajace, bo Bartus urodzil sie w lipcu ,wiec wiekszosc ciuszkow ma letnich - krotkie spodenki, koszulki itd.
Choc mamy jednego cieplutkiego misia,praktycznie nie uzywany bo bylo za cieplo.

Scarletka super te ciuszki i cena normalne.
Moja siostra była w Dublinie i przysłała mi fotke super sklepu,same zobaczcie co w nim było;)

065.jpg

Ostatnia edycja:
ola a w ktorym miejscu ten sklep?? :-) moze zajrze przy okazji.
A teraz tu duzo takich smiesznych ciuchow bo niedlugo haloween :tak: musze czegos fajnego poszukac dla synka.Ostatnio byl diabelkiem, rok wczesniej tez... pasowalo do niego :-D ale w tym roku chcialabym wybrac cos innego :)

reklama
Ruda nie mam pojecia gdzie jest ten sklep ale zaraz zapytam siostry ;)

Juz wiem,to jest w centrum ,stara hala targowa.

Ostatnia edycja:
Do góry