Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I ja przyłączam się do staraczek. To będzie nasz już chyba 22 cykl, więc to już trochę czasu... Mam nadzieję,że niedługo ujżymy te 2 krechy na teście. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe staraczki
Hej!! Prośba do moderatorów - może przydało by się zrobić nowy temat i go przykleić - Staraczki 2010?? Ja bym się chętnie do takiego wątku zapisała i było by bardziej przejrzyście
Witam
Jestem tutaj nowa i jeszcze do końca nie wiem gdzie pasuję czy do staraczek czy już nie co prawda lekarz jeszcze nie potwierdzil ciąży, ale okres się spóźnia już parę dni, czego nigdy nie robił...no i byly trzy testy-tak dla pewności)- pozytywne (niestety z jasnymi drugimi kreseczkami) i HCG na poziomie 130, do lekarza ide za 2 tygodnie i trzymam kciuki, że bedzie dobrze staramy się z mężem od 6 miesięcy...
Wiem, że to nie najlepsze miejsce na to pytanie, ale wiedzę że większośc z Was poradziła sobie z wklejeniem na forum suwaczków. Dziewczynki czy możecie dac mi wskazówki jak to zrobic??? Męczę się już kilka dni i w ogóle nie widzę miejsca na niego przeznaczonego. Byłabym Wam bardzo wdzięczna
O udało się... Teraz muszę pomyśleć jak wkleić jeszcze dwa