reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie kochane ja niestety :-(:-(:-(znowu lęcę na koniec kolejki, nie było nawet testowanka po prostu przyszła wredna @ i to o trzy dni za wczesnie bo w niedzielę.:no::no::no:
Za każdym razem powtarzam sobie daj na luz i nie przejmuj się jak tym razem nic nie wyjdzie, mój ukochany też mi to powtarza, ale to bardzo trudne. Kiedy się pragnie dzidziusia trudno jest chłodno i bez emocji podchodzić do kolejnych prób i testów.
W każdym razie trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak::tak:i nowo zafasolkowane (gratulacje);-);-), a ja zbieram siły na następny raz.

reklama
Witajcie kochane ja niestety :-(:-(:-(znowu lęcę na koniec kolejki, nie było nawet testowanka po prostu przyszła wredna @ i to o trzy dni za wczesnie bo w niedzielę.:no::no::no:
Za każdym razem powtarzam sobie daj na luz i nie przejmuj się jak tym razem nic nie wyjdzie, mój ukochany też mi to powtarza, ale to bardzo trudne. Kiedy się pragnie dzidziusia trudno jest chłodno i bez emocji podchodzić do kolejnych prób i testów.
W każdym razie trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak::tak:i nowo zafasolkowane (gratulacje);-);-), a ja zbieram siły na następny raz.

Kochaniutka bedzie dobrze!!!!:-):-):-):-)
Nam tez nie wychodzi. jak tylko @ spoznia sie jest ogromna nadzieja a potem płacz:-(

Dzięki dziewczyny, coraz bardziej docenianiam tę stronę bo można pogadać z ludźmi którrzy cię rozumieją i podobne mają rozterki.
Trzymam kciuki za wszystkie, obyśmy się spotkały na wątku mamuśki i to niedługo.
Pozdrowionka

Witam kolezanki
Jestem tu nowa ale mamy ten sam cel
Staramy sie juz od marca ale nic moze teraz cos bedzie po clo i pregnylu mam taka wielka ale cicha nadzieje zeby nie zapeszyc :-)

Witam kolezanki
Jestem tu nowa le mamy ten sam cel
Staramy sie juz od marca ale nic moze teraz cos bedzie po clo i pregnylu mam taka wielka ale cicha nadzieje zeby nie zapeszyc :-)

Kochaniutka trzymam kciuki

My tez od marca sie staramy ale teraz powoli zaczelam godzic sie z sytuacja ze przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.

Im bardziej chcesz i sie starasz tym bardziej nie ma.

Zrozumialam to właśnie dzieki dziewczyną na forum.

:-D DZIEKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA DZIEWCZYNKI ZA:

- wspieranie
- pocieszanie
- dzielenie sie swoimi doswiadczeniami :-D:-D:-D:-D

Tylko to nam zostalo, pocieszac sie nawzajem. Kolezanki, rodzina nas nie rozumieja, mysla ze mamy duzo czasu i myslimy o pierdolach. Dzis mam 28 dc ,@ jeszcze nie przyszla ale ona jest jak wrog , atakuje z zaskoczenia.

Madziu dzieki z odpowiedz ja dopiero co sie tu znalazłam w sumie to całe forum przez przypadek bo szukałam jakis wiadomosci o PCOS które ponoc mam ale to raczej nie jest pewne bo stwierdzono je na podstawie zwykłego usg i badan krwi testosteronu, prolaktyny i jeszcze jakiegos hormonu po przeczytani prawie 100 postów zaczynam sie dopiero odnajdywac i wiecej wiedziec niz to co mi powiedział gin a tak naprawde to wszystkiego dowiedziałam sie tu dzieki dziewczyna za co im jestem bardzo wdzieczna DZIEKI DZIEWCZYNY WASZA POMOC JEST NIE DO OPISANIA :-):-):-):-):-):-)

Beata2710 dasz rade bedzie dobrze i mam nadzieje ze nie przyjdzie do ciebie ta wstretna @ małpa i zasilisz konto naszych mamus na maj ,a moze jeszcze kwiecien powodzenia trzymam kciuki :-):-):-):-):-):-)nie poddawaj sie nam nie wolno sie poddawac jestesny z toba

reklama
Czesc dziewczyny, pust dzis u WAS. Jeszcze @ nie przyszla , mam 29 dc i czekam dalej. Tescior robilam i jest wynik negatywny- wiedzialam ze tak bedzie, temp. spada dzis rano bylo 36,7 C. Wiec tak czy owak @ nadejdzie pytanie tylko KIEDY. Jednak zycze Wam udanego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry