reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Buziak i co tam u Ciebie slychac?

Mimo że @ nie ma to tempka jak na ciąże to za niska :-(
Dwa cykle była na clo i luteinie i niestety zrobił mi się mięśniak w macicy w tym cylku nie będę brała hormonów i zobaczymy :rofl2:
No i jeszcze w następonym zbadam hormony no i może uda mi się namówić męża na badanka :crazy:

Beata2710 jak masz już dziciaczka to na pewno uda się z nadtępnymi :tak:;-)

Darianna79 jak na razie to te testy jakieś wadliwe za nic nie chca pokazać drugiej krechy ;-):-D

reklama
Buziak, tak to jest w dzisiejszych czasach szybciej polecimy na KSIEZYC niz zaciazymy. Jade kupic testy owul. To moja ostatnia szansa, maz wylatuje 06.09. na 6 miesiecy, moze sie uda szanse mam 50 na 50 - zobaczymy. Ale trzymam kciuki za Ciebie , trzeba isc do przodu.

Dziewczyny a ta tempke trzeba mierzyc codziennie rano i jaki wynik co oznacza,kiedy plodne dni ?Moze jednak i ja sprobuje....bo chcialabym za ciazyc najpozniej w pazdzierniku.

Dziewczyny a ta tempke trzeba mierzyc codziennie rano i jaki wynik co oznacza,kiedy plodne dni ?Moze jednak i ja sprobuje....bo chcialabym za ciazyc najpozniej w pazdzierniku.
:wściekła/y::wściekła/y:Iwonka ja tej temp. to nie wierze, przed @ mialam 37 C i 36.8C niby temp. na ciaze a @ przyszla. Teraz kupila testy owul. i szacuje szanse 50% na 50%. Albo sie uda albo nie a te temp. to chyba jakis pic na wode.;-) Ale sprobowac mozesz, dzis w aptece byla promocja za testy zaplacilam 23 zl, nie wiem czy to malo czy duzo bo kupilam pierwszy raz. Iwonko jak zadzialaja dam Ci znac.:elvis: BUZIAK a co u Ciebie, mam nadzieje ze wszystko o.k.? Piszesz ze maz jeszcze sie nie badal, kurcze z tymi facetami tak jest, mysle ze moj maz tez by nie chcial sie badac -chociaz jest pielegniarzem. Same tez damy rade, BUziak zobaczysz bedzie dobrze. Ale co z tym miesn. na macicy? Beda to operowac?

Po przerwie powracam na forum!!! Rozgoryczenie po ostatnim 35-dniowym cyklu mija - mam nadzieję, że w tym miesiącu będzie normalnie 28-29 - dniowy. Po ostatnich porażkach w końcu zakupiłam testy owulacyjne - więc wszystko zapowiada, że w tym miesiącu będzie normalnie> Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich "staraczek":-)

BUZIAK a co u Ciebie, mam nadzieje ze wszystko o.k.? Piszesz ze maz jeszcze sie nie badal, kurcze z tymi facetami tak jest, mysle ze moj maz tez by nie chcial sie badac -chociaz jest pielegniarzem. Same tez damy rade, BUziak zobaczysz bedzie dobrze. Ale co z tym miesn. na macicy? Beda to operowac?

Wczoraj tak bolała mnie łepetyna że myślałam że umrę:sick: ale to nic dzisiaj przyszła @ zaatakowała mnie w nocy :ninja::growl: i okropnie boli bunio wziełam juz nospe i ibuprom troche przechodzi.

Może czerwiec jest dla nas :confused::tak:

Tym mięsniakiem gin kazał się nie przejmować :crazy: narazie mam zajść w ciążę :baffled:

Ten cykl trochę wyluzuję a w następnym robię badania hormonów, mężuś jak na razie upary jak osił nawet nie chce słyszec o badaniach ale może jakoś go przkonam :angry:
Jak okaże się że armia chłopaczków zbyt słaba aby dotrzeć do celu to jestem zdecydoana na inseminacje:sorry2: zrobiłam już rozeznanie gdzie i za ile :rofl2:

A twój mężus juz wrócił :confused:

dosia82 heloł:-) może ten cylk będzie bardzo bardzo długi tak 40 tygodniowy :tak:;-)

Czesc Buziak, meza jeszcze nie mam, moze w niedziele wroci sama juz nie wiem. Ale to nic, do owulacji zdazy wrocic- mam taka nadzieje. Zobaczymy jak to bedzie - mam nadzieje ze w tym miesiacu celnie wyceluje. Jak nie, to pojde do gin. zrobie wszystkie badania i potem na wiosne bede juz wiedziala co i jak. A narazie czekam i mam nadzieje ze moze teraz sie uda, no coz to mi tylko zostalo. Trzymam mocno za ciebie kciuki, w tym miesiacu wyluzuj moze sie mile zaskoczysz- POWODZENIA.

reklama
Do góry