Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Riba ja mam pas teresy taki mi kazali kupic po 1 cc
Juz sprawdzilam.Koralowa kochanie ty mnie zabij !!!! bo ja wogole na te testy nie patrzylam wiedzielismy z M ze foteliki Maxi Cosi sa ok i sparwadzone i testy przechodza ok ale jakie oceny czy cus w tym rodzaju to dla nas nie mialo wiekszego znaczenia. Dla nas najwazniejsza byla poprostu cena! cabrio byl o 100 euro drozszy a to dla nas duzio;-)
Maxi COsi Cabrio ma za bezpieczenstwo 4 (i za pozostale elementy rowniez), a Citi za bezpieczenstwo 3 a za pozostale 4.
Kupilam na sutki Purelan Medeli, nakladki silikonowe na sutki ( przy corci uratowaly mi zycie i dzieki nim karmilam piersia), 1 paczke podkladow ginekologicznych (u mnie w szpitalu daja, wiec to tak w razie w), herbatke na laktacje Bocianek, dokupilam jeszcze jedna paczke majtek siatkowych wielorazowych. Zostaly mi klapki i cos do pepka. I koniec :-)
Mam takie pytanie: zwracacie uwagę na skład kosmetyków dla dzieciaczków ? Bo wiele zawiera szkodliwe substancje.
to jest ten pas ściągający zapinany na rzepy i musiałam go mieć zanim mnie pionizowali potem pomagał mi chodzic wstawac by mniej bolało.a brzuch spory miałam i bardzo ciazył na rane..a kiedy zaczelas go nosic?? jest to pas bardziej wyszczuplajacy czy taki, ktory mozna od razu po cc (tzn wiadomo, dzien czy dwa pozniej) jako podpora na brzuszek do noszenia??