• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny, a co sądzicie o czymś takim jak adapter pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży??

Czy używałyście czegoś takiego i sądzicie, że warto mieć??

BeSafe Adapter do pasów dla kobiet w ciąży W-wa (911966049) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam taki adapter- dostalam od siostry gdy dowiedziala sie o tym ze bedzie ciocia. bardzo go sobie chwale. czuje sie bezpieczniej- a mam taki zwyczaj ze zawsze pasy zapinam i bez czulabym sie jakos dziwnie. takze jak dla mnie jest superrrrrrrrrr
mam taki sam jak na tej stronie ktora wstawilas

Body nigdy nie za wiele :)
Przejrzałam i wyciągnełam wszystkie ubranka 56-62 i ułożyłam w szafie by mieć "podgląd" w razie czego (no dobra...kupiliśmy szafe i jest sporo miejsca ;) ).
99% ubranek są różowe więc jeśli wyjdzie nam chłopiec będę się na zakupy wybierała.
Napewno dokupię kilka body w rozmiarze 56 oraz półśpiochy bo mam tylko dwa a bardzo je sobie chwaliłam. Kompletnie ni wiem jak ubierać takiego malucha latem...

He he jakbym deja vu miała- to są bodziaki z Primarku :-D Super sprawa, bo bardzo dobrej jakości, a tanie. Takie siedmiopaki kupowałam dla bratanicy TŻta za jakieś 3,5-5 funtów.

Ja jak już będę znała płeć, to wsiadam w samolot i lecę do UK na zakupy :tak:

reklama
Ja te body sobie do ulubionych zapisałam, poczekam z zakupami jeszcze troszkę. Ale rozczulające :)
No ja też,czekam na płeć.
Ale te różowe,booooskie,a kaczuszki,rewelacja....
Dziś w Auchan zakupiłam body po 4.99,dam je siostrze dla małej,potem i tak do mnie wrócą.;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry