reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Starlet czy to są takie osłonki pomagające przy karmieniu???? A gdzie kupiłaś????

Tak, takie do karmienia.
Przy pierwszej córce już w szpitalu musiałam zacząć używać, bo strasznie mnie bolało. Mąż kupił normalnie w aptece. Karmiłam z osłonkami chyba tak do ok. 2 tygodni, a potem jak już się wszystko zagoiło odstawiłam i karmiłam normalnie bez nich.

Teraz kupiłam w sklepie, który prowadzi położna od nas ze szpitala. Na pewno w aptece dostaniesz albo w sklepach dziecięcych.

Avent Osłonki na piersi małe 12085 (2 szt) - porównanie cen w sklepach internetowych

reklama
Ja dostalam taka oslone na materac. Wyglada jak normalne przescieradlo z gumka dookola. Tylko ze ta oslonka to z jakiegos tworzywa jest. Ale nie z pcv. Niby antyalergiczny. Zobaczymy. Darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada, nie? ;) Plus taki, ze nie trzeba prac (ale mozna). Wystarczy przetrzec wilgotna szmatka i na to zalozyc juz normalne przescieradlo. Takze taka oslonka wystarczy tylko jedna.

Ja dzis w koncu dopadlam "spadochrony" na moje "melony", z funkcja karmienia. Ufff. No i w przyzwoitej cenie. Co prawda nie sa idealne, ale nie chce wydawac 189 zl na jeden. Wyszlo, ze jakbym jeszcze jeden kupila to za 3 dalabym tyle co za ten jeden idealny. Dzis przyszly tez te muszle. ;) Zostaly dla mnie tylko pizamy i oklady zelowe na piersi i rogal do karmienia. I bedzie wsio. No i malemu dokonczyc wyprawke. Kolo poporodowe zakupie po porodzie, bo nie wiem czy sie przyda.

Martuśka ja też mam miękki, przy pierwszym dziecku był niezawodny:)) Bardzo dobrze sie trzymało malucha tak poręczniej mój M bardzo lubił w tym trzymac, mówił, ze mu bezpieczniej:))))

reklama
a grube macie te rozki? Bo moj to z polarku. :P Takze raczej posluzy jako kolderka niz jako nosidlo, bo mi sie w nim maly ugotuje. :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry