Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niuunia, Panienka-to witam w gronieJa też jeszcze nic nie kupiłam;-)
ja zakupki zostawiłam sobie na maj / czerwiecotwarcie mówe ze mam zamiar używac nawet poruszyłam ten temat w tym wątku.. jakos wcześniej.. nie pamietam na której stronie.. ogolnie nie tylko dlatego ze kupa smieci sie tworzy, ale ja byłam na wielorazówkach wychowana i jakoś żyje i chce by moje dziecko także na nich sie wychowało.. fakt może przyczynie sie do tego, że będzie mniej śmieciA i jeszcze czy jest tu jakaś eko-mamuśka, która zamierza używać pieluch wielorazowych np. któreś z tych Pieluchy wielorazowe - ekoMaluch ? Dla mnie to po prostu rewelacja, wiadomo że całkowicie nie zrezygnuję z tradycyjnych pampersów, ale jak sobie wyobrażę, że przez cały okres pieluchowania tworzy się dwutonowa góra śmieci to mnie krew zalewa;] No więc jak? Jesteście bardziej eko czy paniusie wygodnickie?![]()