reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozalko ja się z Tobą zgadzam, na pewno wygodniejszy jest podkład z gumką na cały materacyk...zresztą i tak to są grosze:-)
A ile tego powinno się mieć? Wystarczą dwa? Jak jedno będzie obsikane to wymiana na drugie...
Ile zamierzasz ich kupić??? :tak:
aaa i w aptece można je kupić ?

Kupiłam właśnie pościel:
ROŻEK - BECIK 80x80 z APLIKACJĄ (1018033206) - Aukcje internetowe Allegro
wzór miś, kolor piaskowy jasny

6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
wzór miś, kolor piaskowy jasny

3-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009924006) - Aukcje internetowe Allegro
wzór słoń, kolor zielony jasny

w czwartek wracam i w czwartek pościel powinna być wtedy ocenię czy warto było....jestem zadowolona:)
Ja kupuje jeden podkład,w razie czego podłozę ceratke taka na gumce,mam po synku.
Czekam na opinie o poscieli.

rozalko ale ja ciebie rozumiem :-) uwazam tylko, ze taki podklad nie jest rzecza niezbedna, bo jak widac na naszym przykladzie udalo sie uzytkowac lozeczko bez niego i nic nam sie nigdy nie przytrafilo ;-) podklady zaczelismy uzywac dopiero jak zdjelismy pieluszke, a wtedy to mala juz nie spala w lozeczku tylko lozku normalnym ;-)

Nie no zgadzam sie,sa bardziej potrzebne rzeczy niz taki podklad.
Odpowiedziałam tylko co jest najlepsze pod prześcieradło i dlaczego lepsze niz zwykła ceratka.

Szukam teraz torby do wózka,oryginalna do Chicco kosztuje jakies 120 zł,kupie jednak jakas zwykłą.

reklama
Tak, mają taką dziurkę właśnie :-) Wypróbuję :-) Jak nie będą fajne, to zawsze się można przerzucić na inne :-) Wybór duży ;-)

Dziewczyny Wy jesteście niesamowite i niezastapione, jak czytam co kupujecie to szok....jakieś nazwy firm, czym się różnią, to czuję się jakbym była pierwszy raz w ciązy, no nie wiem prawie nic:(((((((((((((((
O ceratkach są dyskusje, jakie pampersy kupić..... z dziurką na pępek to takie są??????? Ja znam tylko "Pampers" jakbym ze wsi była hi hi. Przydałaby mi się tu choć jedna taka Mamuśka na jakieś 2 dni zakupów i bym miała wszystko z głowy.
Dobrze, że jest ta stronka, bo czytam zawzięcie te ciekawostki, także kontynuujcie:))))))

Bombusia He he tez z chęcią bym znalazła bratnią duszę na takie zakupy ;-)

A co do pieluszek to mojej siostry synek miał uczulenie na Pampersy, a koleżanka która urodziła 18-04 pokazała mi zużytego Pampersa i coś strasznego, w Huggisach siuśki rozchodzą się po całej pieluszce, a w Pampersach zbijają się w grudkę przez co dziecko jest niewygodni.

Ja też będę kupować Huggisy z dziurką :-)

Bombusia He he tez z chęcią bym znalazła bratnią duszę na takie zakupy ;-)

A co do pieluszek to mojej siostry synek miał uczulenie na Pampersy, a koleżanka która urodziła 18-04 pokazała mi zużytego Pampersa i coś strasznego, w Huggisach siuśki rozchodzą się po całej pieluszce, a w Pampersach zbijają się w grudkę przez co dziecko jest niewygodni.

Ja też będę kupować Huggisy z dziurką :-)

O i tu sie niezgodze,u nas siuski zawsze na całej pieluszce,jeszcze do niedawna,bo synek w nocy miał Pampra,więc pewnie na jakies trafiła felerne.w grudki to sie zbijały własnie Huggis(ale tylko jak duzo bylo)i w tescowych,bo tez próbowałam.No chyba,że te mniejsze gorszej jakości,ale nie sądze.

Huggis Newborn nie maja wycięcia na pępek.Tylko Bella Happy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na początku bedę używała pampersów- mam do nich zaufanie, huggies się nie sprawdziły , kolejne rozmiary jednak popróbuję z innego typu pieluszek- tescowych albo lidlowych (obecnie używam przy Olimpii i sprawdzają si znakomicie,oby jak najkrócej bo w koncu muszę ją nauczyć siusiania gdzie trzeba grrrr).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry