Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja rożek kupię na pewno, bo dzidziolek czuję się w nim bezpiecznie jak u mamy w brzuszku (przynajmniej pierworodny w tym spał jak suseł),a i nam się go jakoś poręczniej w tym brało, nosiło, karmiło.
Ja przy 1 dziecku miałam nosidełko i czasem używałam jak szłam z małym na rynek po "szybkie' zakupy, aby nie tachać wózka, ale o chuście nie mam bladego pojęcia
Ja jesli zdecyduje sie na chuste to na wiazana, bo wlasnie te elastyczne tylko na 4-5 miesiecy, a wiazana kosztuje tak ok. 150-170zl.
Jesli kupie to taka najprawdopodobniej BEBELULU - Chusty - RAPALU
Ponoc jest dobra, a dzisiaj znalazlam strone gdzie pokazuja jak po kolei wiazac i ja sobie wyobrazalam, ze jest to znacznie bardziej skomplikowane, a wyglada calkiem przystepnie, choc wiadomo i tak wyjdzie w praniu jak samemu zacznie sie wiazac ;-) chustomania Kieszonka instrukcja
Heh..udalo mi sie dogadac ze sprzedawca i zamienie te chlopieca bluze na dziewczecy dresik ;-)