reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czy któraś z Was wie coś może na temat fotelików samochodowych GRACO?? Mam okazję kupić używany, ale nie wiem, czy one są ok...

Mój Kubus był uczulony na oliwkę Nivea,a na reszte z tej serii nie.
U nas odpadały zdecydowanie chusteczki HUGGIS(bardzo intensywnie pachna,takie perfumowane),Bambino i Jhonson-czerwona pupcia.
Nawet ja do przetarcia twarzy,czy rąk nie mogłam ich uzywać,całe czerwone i piekły.
Ale wiadomo,nie ma co sie sugerować,bo każde dziecko inne.

Ja ogólnie mam uczulenie także na Jonsona wiec na pewno tych kosmetyków nie zakupie. Ale nie wiem czy któraś z Was stosowała te emulsje Linomag. Czy tylko ten krem? No i jeszcze się zastanawiam nad Oilatum.
No i nie wiem jak te pieluszki bo dla noworodków podobno są specjalne z otworkami na pępowinkę? Jakiej firmy takie mają jakie to są konkretnie bo np w realu ich nie widziałam

Ja ogólnie mam uczulenie także na Jonsona wiec na pewno tych kosmetyków nie zakupie. Ale nie wiem czy któraś z Was stosowała te emulsje Linomag. Czy tylko ten krem? No i jeszcze się zastanawiam nad Oilatum.
No i nie wiem jak te pieluszki bo dla noworodków podobno są specjalne z otworkami na pępowinkę? Jakiej firmy takie mają jakie to są konkretnie bo np w realu ich nie widziałam

Co do pampersów.
Ja kupowałam na początku Pampers Newborn i połozna nam kazała wywijac kawałek pampersa u góry dopuki,doputy pepuszek sie nie wygoił i było OK..bo z otworkami to jest tylko jeden rodzaj Bella Happy.
Teraz do szpitala tez kupie Pampersy Newborn,a potem sie zobaczy jakie podpasuja.
Używałam Linomag do kapieli i u nas sie sprawdził.

Ostatnia edycja:
co do fotelikow juz niewiem co myslec po tym programie uwaga - tez mam dostac uzywany ale moje stwierdzenie jest takie czy tak naprawde sa jakies foteliki bezpieczne???

co do fotelikow juz niewiem co myslec po tym programie uwaga - tez mam dostac uzywany ale moje stwierdzenie jest takie czy tak naprawde sa jakies foteliki bezpieczne???

ja sie nad tym samym zastanawiam. Kiedys nie było takich fotelików i sobie radzono, a teraz nie wiadomo co gorsze fotelik tak czy nie? Niestety mamy takie prawo, ze fotelik musi byc niestety:( moi znajomi mają Chicco i sa pzrerażeni tym co widzieli.

tylko trzeba pamiętać, że program mówi o jednym modelu chicco, co nie znaczy, że wszytskie są złe:)

tylko trzeba pamiętać, że program mówi o jednym modelu chicco, co nie znaczy, że wszytskie są złe:)

ja własnie wiem, ale jak tu miec zaufanie do innych modeli :baffled: ja chyba bym sie bała. Aczkolwiek z mojego Jumpera ten fotelik chyba w ogóle testów nie pzrechodził:baffled: ktoś moze słyszał o testach dla Jumpera?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry