reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam podobna pizamke hehe:-) Własnie na sobie hehe tylko ze z dwoma zyrafami zakochańcami hehe:-)
Ja własnie w tym tygodniu zamierzam sobie kupić.. kapcie, szlafrok , i jakas pizamke do szpitala.. Tylko wlasnie nie wiem czy koszule czy dwu czesciowa pizamke hm hm :eek:

reklama
GSC raczej koszule do szpitala, bo wiesz.. krocze musi się wietrzyć:) a w dwuczęściowej tez nie za dobrze jakby było CC, bo uwiera...
więc ja jeszcze jedną koszulę kupię na bank, w domu to w dwuczęściowych będę śmigać..

Czekolada - raczej nie pozwolą ci w szpitalu ubierać piżamy - na położniczym królują przewiewne koszulki!!

Głupie pytanie mam.. czy czymś się różnią ręczniki dla niemowląt od takich "zwykłych" ręczników? bo ja miesiąc temu kupiłam 10 sztuk nowych i się zastanawiam czy muszę kupować osobny dla małej..

czy sie czyms roznia to ci tego nie powiem bo tez nie wiem hehe :-):szok:
Ja kupuje nowe reczniki dla małej.
Ale tez chetnie sie dowiem czy sie czyms roznia ? Jakby ktos wiedział..

Głupie pytanie mam.. czy czymś się różnią ręczniki dla niemowląt od takich "zwykłych" ręczników? bo ja miesiąc temu kupiłam 10 sztuk nowych i się zastanawiam czy muszę kupować osobny dla małej..

ciamajdko tylko tym że dla malucha są z tym kapturkiem na głowę:) więc nie masz się co przejmować jak masz nówki sztuki nie śmigane, to ci wystarczą:)

hmm - w sumie to nie wiem, ale wydaje mi się, ze niczym. Dla dzidziola mają być mięciutkie i czyściutkie, więc wydaje się, że nowokupione są ok i nie powinny się różnić. Są też w sprzedaży takie specjalne z kapturkiem dla dzidzi - ja taki chce, bo wygodniejszy po kąpieli, ale zamiast kapturka można poprostu dzidzia tak zawinąć w zwykły ręcznik, żeby głowę tez przykryło...

reklama
Czekoladko -bardzo ładne łóżeczko. A czy sie opłaca, musisz sama zdecydować - mi się wydaje, że tak - dużo tych dodatków i bardzo fajne wzory pościeli :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry