reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co do termometru to moja koleżanka kupiła ostatnio ten bezdotykowy z lidla za chyba 50 zł i jest superaśny, właśnie zła jestem że też go nie zakupiłam, no ale moze jeszcze kiedyś rzucą je znowu. Musze sie wam pochwalić moimy zakupkami , jako że nie mam wielkicj gabarytów w sypialni postawiłam na wygodę i kupiłam fotel sako, jest super, zmieści mi sie w moją klitkę i do karmienia bedzie w sam raz :) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1045751716) - Aukcje internetowe Allegro kolorek 7d.
No i oczywiście kolejny do kolekcji kocyk, nie mogłam sie powstrzymać :) kolor zielony z rózem Dwuwarstwowy ** KOCYK Z APLIKACJĄ ** ciepły koc (1046506812) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze bujaczek, któraś z was też go chyba ma, z tego co pamiętam http://www.allegro.pl/item1058693405_fisher_price_lezaczek_m7930_z_wibracjami.html
Wracając jeszcze do waszej wcześniejszej rozmowy o ciuszkach Babaluno to chciałam powiedzieć ze sa suuuper, mam z tej firmy body, śpiochy, spodenki, bluzeczki i słodki rózowy sweterek dlatego właśnie że so świetne gatunkowo, gorąco polecam !

Ostatnia edycja:
Izunia23 leżaczek taki ma chyba Pajeczka.. ale nie pamiętam dokładnie...
kocyk jest przepiekny, też chyba kupię, oczywiście ten z żyrafką, dzięki za podrzucenie świetnej aukcji:tak:
a ten fotel sako to ja tez o nim kiedys kiedyś myslałam, zieleń mi się bardzo podoba... i na pewno jest wygodny...
także zakupki świetne;-)

ja wiem, że może to nie poręczne i nie za bardzo wygodne do karmienia ale mi sie marzy fotel bujany, taki staromodny z wikliny, ehhh...

Ja kupiłam 2 piżamki i klapki... wklejam wszystko , a co tam...
a909a041600b0d63med.jpg
c676189f51056ad0med.jpg
10cd63cac250a588med.jpg(tzw. antyseksy:-D)
eeeaa7b1a3b511admed.jpg(ta nie wiem, jak z opcją chodzenia w niej po szpitalu, ale do domu na pewno w sam raz, bo nienawidzę koszul nocnych)

no i ooo.. wielkie mi zakupy:-D
dałam 60 zł...

Ciamajdka zakupki suuper i bardzo tanie, u mnie na rynku za taką koszulkę musiałabym dac z 50 zł, a kapciochy mają być wygodne a nie na bal :) a tak odnośnie antyseksów to moj mąż nazywa tak podkolanówki cienkie i nie cierpi jak mnie w nich widzi hihih. Te kocyki są tak milutkie że musiałam mieć kolejny, ogolnie polecam z firmy bobas, a co do fotelu bujanego to myślę że doskonale się sprawdzi w karmieniu, mam taką wizję z filmow jak mamusie siedzą i karmią na nich dzisiusie lekko bujając sie, takie to słodkie :) ja niestety miałabym go na cały pokój także odpada :(

Jeszcze ich nie prałam, ale wiadomo że polarek po praniu robi się taki inszy niż nowy :) przepraszam ale pomyliłam firmy :P z bobasa mam taki gruby akrylowy to z nim chyba nic sie nie stanie, a polarkowe mam z drewexu także one są oki :) dzieki za informacje, wrazie co włącze je na delikatny program w pralce :) zobaczymy jak bedzie z tym teraz zakupionym polarkiem z bobasa ?

Ostatnia edycja:
No właśnie Ehtele zastanawiam się nad tymi na podczerwień... drogie są, ale szybkie. Jak długo ten Twój mierzy temperaturę (bo z tego co kojarzę zamawiałaś go i już chyba masz?:))?

To jest koło 10 sekund...więc stanowczo dłużej nic taki bezdotykowy...zobaczymy jak się nie sprawdzi ten, to kupimy taki bezdotykowy...

A jeszcze mam pytanko... Jaki rozmiar pościeli kupujecie??

ja kupiłam standardową 120/90

Co do termometru to moja koleżanka kupiła ostatnio ten bezdotykowy z lidla za chyba 50 zł i jest superaśny, właśnie zła jestem że też go nie zakupiłam, no ale moze jeszcze kiedyś rzucą je znowu. Musze sie wam pochwalić moimy zakupkami , jako że nie mam wielkicj gabarytów w sypialni postawiłam na wygodę i kupiłam fotel sako, jest super, zmieści mi sie w moją klitkę i do karmienia bedzie w sam raz :) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1045751716) - Aukcje internetowe Allegro kolorek 7d.
No i oczywiście kolejny do kolekcji kocyk, nie mogłam sie powstrzymać :) kolor zielony z rózem Dwuwarstwowy ** KOCYK Z APLIKACJĄ ** ciepły koc (1046506812) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze bujaczek, któraś z was też go chyba ma, z tego co pamiętam Fisher price leżaczek m7930 z wibracjami (1058693405) - Aukcje internetowe Allegro

piękne zakupki...taki sam fotel kupiła moja koleżanka- też świeżo upieczona mamusia. Jest na prawdę fajny tylko zajmuje baaaaardzo dużo miejsca. Dlatego u mnie nie wchodziłby w grę....
ja liczę, że leżaczek i mate edukacyjną dostanę w prezencie;P okropna jestem... hehehhe

no i ooo.. wielkie mi zakupy:-D
dałam 60 zł...

Ile ta pidżamka kosztowała? Bo na all jest za 19,90 i ciekawa jestem gadzie się bardziej opłaca... pidżamkę zostawiłam sobie na lipiec...

Ta z żyrafą 25 zł (wychodzi prawie identycznie co z przesyłką), i ta niżej też... i klapki dychacz..

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry