reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ehtele bardzo fajny sprzedawca...(ten z paklankami itd.) obczaję go.. wiem wiem, ja tak mówię, ale ja naprawdę będę miała całe all w jednym małym paluchu u lewej nogi:))))))))))))
jaki wzięłas przewijak i łóżeczko z jakim motywem.. bo widzę że mają żyrafę, ino przewijaka z żyrafą tam nie ma, a ja będę mieć wszystko co związane z tym zwierzęciem... ale wzięłaś pewnie łóżeczko z misiem co?
przefajowe zakupy i faktycznie jak tak patrze, to ceny bardzo bardzo przyzwoite:)

z szablonów które tu dałam oczywiście wybieram dźunglę, byle z żyrafą:PPPPPP

i jak nie kupię łóżeczka od razu z pościelą to stawiam na tą:
http://www.allegro.pl/item1050910710_6_cz_posciel_90x120_z_baldachimem_od_nadia.html

Ostatnia edycja:
niestety wzór na łóżeczku jest losowy

u innego sprzedającego kupiłam łóżeczko z materacem
u innego przewijak z pozostałymi gadżetami (miał super tani przewiajk no i rewelacyjna cena laktatora) i tak jakoś po moich obliczeniach ustaliłam, że się kala hehhehe

a ten drugi sprzedawca (od przewiajaka) ma możliwość odbioru osobistego w Katowicach...więc T. może Ci odebrać...ceny na prawdę dobre...

łoooo to Tobie ten i ten wzór będzie pasował... ale jakby mi przysłali z misiem to nie byłabym zadowolona.... no pomyślę:)
A no mógłby odebrać, masz rację... a jeszcze z tydzień na bank tam będzie to sie kalkuluje:)
dzieki za odpowiedź...

adik m1 - to jest sprzedawca od którego chcę łóżeczko tymon z szufladą i materacem, ciamajdko możesz sobie zobaczyć bo wydaje mi sie że z żyrafką też miał:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry