reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja wam powiem,że kupiłam,a własciwie maz wanienke za 30 zł i nie wytrzymała roku,poprostu pękła.:confused:
Teraz chce kupic z IKEI,jakas solidniejsza sie wydaje.:tak:

reklama
Ja kupiłam wanienkę za 19,90 ;)
Jest duża i na pewno posłuży... A jeśli pęknie lub coś w tym stylu to nie będzie mi szkoda - kupi się drugą :p

czytałam artykuły na temat takich pasów i nie są one polecane :no:
Owszem, wygląda się lepiej, bo pas trzyma rozciągniętą skórę w ryzach, ALE taki pas powoduje, że mięśnie jeszcze bardziej wiotczeją i nie ma postępu w regeneracji wyglądu brzuszka. Specjaliści radzą odpuścić sobie takie pasy - no chyba, że ktoś bardzo potrzebuje to ew. na wyjścia jakieś...

nie wiem dokładnie, nie znam się z tego co czytałam na majówkach wielu z nim pomogło w walce z zwisającym brzuszkiem więc ile ludzi tyle opinii

Jak zwykle wszystko najlepiej z umiarem i taki pas też. Jesli nei bedzie się go nosiło 24h/d to powino być ok. Poza tym, jak tylko będzie można, dołączyć ćwiczenia... Będzie dobzre laski!! W końcu sierpniówki to sierpniówki, nie?

ja to mam od 3 miesięcy i polecam :) za swój dałam chyba 9 albo 71 zł- nie pamiętam, bo się nad dwoma zastanawiałam. Nie da się spać bez niego... minusem o którym już wspominałam jest znaczne zacieśnienie więzi w łóżku... po prostu zauważalnie mało miejsca się robi...

Ja też kupię zwykła wanienkę, żadnych wynalazków, miałam taką dla 1 dziecka i nie narzekałam wcale. Były super kąpiele.
Termomert do kąpieli???? Matulu nigdy w życiu mi to nie było potrzebne,choć miłam tylko 19 lat, przecież naprawde wsadzasz łokieć do wody i już wiesz jaka ma być temper., szkoda kasy (jaka ona by nie była), trzeba liczyć trochę na siebie, na swój instynkt macierzyński.
Dwa razy użyjecie i nie będzie wam potrzebny.
Ja wiem, ze pierworódkom jest trudno dużo rzeczy wytłumaczyć, ale naprawde z pewnych art. nie będziecie Mamuśki korzystać, wspomnicie te słowa!!!!!
Ale to jest oczywiście moje zdanie i moje doświadczenia:)

Acha myslałam , myślałam i znalazłam.........wanienka składana, która tutaj była prezentowana na zdjeciu jest w gazecie "Mama i Ja " nr majowy i kosztuje 169 zł więc chyba jakieś nieporozumienie,pozłacana jest czy co,??? poszaleli niektórzy producenci!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry