Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochanie wczoraj w szpitalu pytałam lekarza o ten pas,powiedział ze absolutnie odradza ten pas,mowil ze tylko zwiotczeją mi mięsnie i pozniej bede miała wiszący brzuch,nie wiem czy ma racje,ale na tym etapie chyba sobie odpuszczę.Ale dziekuje za porade.Moze jak rana sie zagoi to wtedy sobie go kupie na siłownie.Women dokładnie tak jak napisała Sugar o ten pas chodzi. Ja nosze go od początku po cesarce i od razu mogłam dźwigać małego i robić wszytsko bez problemu. Nic nie bolało. A bez pasa to bolało mnie strasznie i ciągło.
Ja jestem z niego bardzo zadowolona.
Dałam za niego w aptece 40 zł. Ale opłacało się
Trzeba się tylko zmierzyc w pasie bo to się kupuje według rozmiaru. Tylko ja miałam po cc 95 w pasie i kupiłam taki pas. Ale poszłam i wymieniłam na większy rozmiar
Także gdybyś kupowała to zapytaj czy możesz ewentualnie zwrócić i od razu sobie gdzieś go przymierz. Bo z tymi rozmiarami to różnie jest![]()
no wlasnie apropos smoka to tez chce zaczac mu dawac bo spi z cycem,tylko slyszalam ze od smoka zmniejsza sie maluchom apetyt(tak mowila polozna-no ale trza brac poprwke na ang. sluzbe zdrowia),no i sama nie wiem...
a u ciebue jak jest?

A ja na to ze przez 6 tyg nie wolno ponoć,a on ze wolno wolno,ze sie kąpac i tyle.Powiem Wam tak.Ja mam dwa otwory w ranie w celu wyduszania ropy,i zeby sama miała ujscie,i boje sie to zamoczyć w wodzie
A to ze mnie boli prawa strona brzucha to powiedzieli ze nie od cesarki,wiec olali to.To tyle na temat szpitala.
juz w szpitalu mu dawali. Daje mu by przy cycku mi nie zasypial... jak widze ze odplywa na cycu to daje mu w tedy smoka i spi ze smiokiem ;-) pozniej wypluwa i spi dalej 

dzidzia kochana!
A w sumie nosze go od 2 tyg po porodzie.

ale sliczny Kacperek wiec nie nazekam ;-)