Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy to znaczy ze w cycuchach za malo mleka mialam czy co? traktowal cycka jak usypiacz tylko czy jak? sama juz nei wiem... zjadl melko te 60ml z butki i jak kamien. Co Wy na to kochane?wiecie mamuski co zauwazylam....
czasami jest tak, ze dokarmiam cycem, dokarmiam a Marcel poje z 10 min i zasypia na cycku... zastepuje cycol smokiem i niby spi dalej... a jak mam dni jak dzis....to po zastapieniu cyca smokiem budzi suie po 10 minutach i wola o cycka. I moge tak przez dwie godziny go dokarmiac i dokarmiac (jak dzis to bylo) i tak do usr..ej smierci chyba. No i podalam mu butle i zjadl 60ml i odrazu zasnol twardym snemCzy to znaczy ze w cycuchach za malo mleka mialam czy co? traktowal cycka jak usypiacz tylko czy jak? sama juz nei wiem... zjadl melko te 60ml z butki i jak kamien. Co Wy na to kochane?

) zapobiegla temu

;-) wiec nie jestes sama. Tylko, ze odkad zaszlam w ciaze i teraz mamy synka to tak jeszcze nie zrobil... No coz rozni sa ludzie... a z mezulkiem porozmawiaj ze ci to nie odpowiada 

i pokaze

Buuuuuuuuuuu...jakie pustki
Ja też kąpusiam o 19
Kurde mój mały śpi od wieczora do nocy jak szalony (na całe szczęście). Tylko coś w dzień nie chce spać
Wogóle to musze mu kupić jakieś zabawki albo cusik bo niewiem za bardzo co z nim robić jak nie śpi.
Może mu kupię mate edukacyjną na gwiazdkę??
A miałam kupić śpiworek![]()
a co do prezentu to tez mysle o takiej macie(widze ze szal jest na nia)asix gratulacje z pierwszego smokania :-) Daj znac czy sie wyspalas![]()