reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

bira Ty jak cos napiszesz, to juz napiszesz... tyle czytania ze szok :-D
bira , jolie wspolczuje takich tesciow!
sabina a moj mezus w pracy...a ja mam dom na glowie (pranie czeka na mnie juz enty dzien :zawstydzona/y:) dzidziusia i psa ktory wlasniwe wyje mi nad glowa ze chce wyjsc a ja sama :dry: ..... i teraz wyjsc z tym psem czy nie wyjsc.... bedzie tak jak wczoraj ze zbiegalam z psem ze schodow z 3 pietra.... szybkie wbiegniecie na trawnik, siku piesek zrobil i w biegu spowrotem na 3 pietro.... pies moze 30 sekund byl na dworze :dry: ....mezus jak wraca ok 22.0o to ja puszcza na bieganko, ale jak nie wyjde na dwor bo maly nie spi to suczka nie sika hmm..niech policze.... 12 godzin :shocked2::szok: masakra...to ja pedze z nia na dwor puki synus spi ...

Kochana, jak ja się dorwę do kompa, o muszę wszystkie zaległości nadrobić;-)
A z teściami się nie odzywam. Ciekawa jestem jak będzie w takiej sytuacji wigilia wyglądała:baffled:
Co do psiaka to współczuję. Moje eż teraz mają iedniejsze spacerki.
Larvunia a nie wychodzisz z Marcelkiem na spacerki? Wtedy mogła byś suczke ze soba zabierać. Ja chodzę z moimi dwiema i wózkiem. Na początku było nam ciężko, ale już się jakos dograłyśmy;-) Wprawdzie wyglądamy jak tabor cyrkowy, ale co tam.

reklama
Witam wieczorowo,mam malego terroryste,spi coraz mniej w ciagu dnia i domaga sie noszenia na rekach:dry:,staram sie nie kapitulowac i daje mu czas zeby sie wykrzyczal i jest chwile spokoju,gdybym siedziala przy nim caly czas to bym wogule nic nie zrobila,:no:
prawie nie mam czasu zeby tu zagladac,tylko czytam co u was,nie mam czasu zeby pisac co u mnie:shocked2:,na szczescie nic ciekawego sie nie dzieje,maly rosnie i jest oczkiem w glowie taty:happy2:.

Women mam nadzieje,ze rana szybko sie zagio i bedziesz mogla sie cieszyc swietami.

Zycze duzo zdrowka wszystkim przeziebionym i chorym.:-):tak:.

Sciskam was mocno:happy2:.

wisienka błachahahahahahaha..... posikam sie chyba zaraz ze smiechu :errr::-p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

larvunia a sikaj jak pieskowi nie pozwalasz :-p ;-) tylko nie na mnie, bo juz moj mnie dzis oblal jak zmienialam pampersa :cool2:

ja mam baby blues jak patrze w lustro :ninja2:ale moj yez mi duzo pomaga bo caly czas mi powtarza ze mnie kocha i ze nadal jestem sexy i go pociagam :cool2:

...ale i tak mam zamiar wrocic do mojej wagi z przed ciazy, wypelnialam chyba z 30 min kwestionariusz bo chcialam kupic diete przez internet i mi wyskoczylo na sam koniec W całym okresie ciązy i pierwszym okresie laktacji nie należy się odchudzać i my nie przyłożymy do tego ręki. :wściekła/y: :wściekła/y:

wisienka hehehe, mnie maly jeszcze nie osikal... mezus zostal ochrzczony za to dwa razy juz ;-):-) zimnymi mokrymi wacikami go podciera to ma za swoje :-D:-D:-D (nie urzywamy mokrych chusteczek -alegria)

sylwia zycze wiecej czasu dla siebie bys miala :tak:

bira juz zapomnialam ze to Ty mialas te dwa sliczne piesiolki... a wiec wychodze ale jakos bez psa (jak komus podrzuce) sama sie boje z psem i wozkiem. Podziwiam Cie ze ty az z dwoma i dzidzia jeszcze. Moze na dniach sprobuje... :tak: tylko ze u mnie ciagle ostatnio pada :baffled:

mircia ja tam sledzi nie lubie... hmm... chyba bym sprobowala jakbym lubiala, nie za duzo ale bym conieco zjadla.

asix dziekuje :-)

Hejka. Ale się dziś rozpisałyście. Nie ma szans nadrobić. Przeczytałam z grubsza - -sorki:zawstydzona/y:

Oczywiście tak sie dziś zakręciłam, że idę w końcu do fryzjera, że dni mi się pomyliły i wizyta u lekarki z małym jutro a nie dziś jak pisałam:dry::dry::dry:

Kurde od poniedziałku mały dostaje vitaral i cebionmulti i od tej pory jakby diabeł w niego wstąpił. Ulewa i czasem wymiotuje jak szalony. w dodatku nie śpi prawie cały dzionek:szok:
Nie kumam o co chodzi i czy te witaminki mają cos z tym wspólnego ale zaczeło się od tego dnia. Dzisiaj miał tylko 15 minutowe drzemki może ze trzy w dzien i zasnął dopiero o 15,30:szok::szok:
I obudziłam go przed chwilą na kąpanie bo tak spał bidok - chyba już w wycieńczenia:confused:
Goraczki nie ma ani nic. Juz sama nie wiem. Chyba jutro zmienie mleko z NAN 1 na Bebilon. Bo nawet jak sobie poje to mu w brzuszku burczy:baffled::baffled::baffled:
Nieiwem o co chodzi. Może jutro lekarka go przebada i posłucha jak mu flaczki marsza grają:-(

........... dokad malego wykapalam (19.00) i nakarmilam to robie wszystko na raty. Co go poloze do lozeczka to po 5 -10 min placz..., chyba kolki go budza :-(

larvunia-ja tez malego o 19 kapie :)

po kapieli pierwszy raz smoka dosta no i moze mi zos teraz pospi

a oto fotka p.t"moj pierwszy raz ze smokiem "

no wlasnie to ja ide sie komponowac i pedze do wyrka-moze wreszcie sie wyspie :)

dobrej nocy

reklama
elbra jetem jestem. tylko z przerwami na "dosypianie" albo dokarmianie malego znikam :sorry2:
przesypia ci calutka noc bez papusiania w nocy?? a co do zabawek to moj ma karuzele i jak tak patrzy tymi swoimi duzymi slicznymi oczkami a ja mam cos do zrobienia to mu nakrecam a on patrzy tak wnia i patrzy bez konca :-) skonczy mu grac to nakrecam jeszcze z dwa razy i mam tak mam chwilke dla siebie nawet jak przestaje grac to on nadal w nia patrzy :tak::-D Bo na pocatku to jak nie spal to ja ciagle przy nim bylam, i gadalam do niego i gadalam i tak zlatywal mi dzionek na gadaniu do malego a on tylko patrzal :dry::-D Teraz urozmaicam mu...gadanie a raz karuzela albo moj mezus sie niem zajmuje, ale to tylko z rana bo pozniej pracuje.

asix gratulacje z pierwszego smokania :-) Daj znac czy sie wyspalas :tak::-D

Do góry