reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Co do wagi to kurcze nie mam pojecia ile waze,nie mam wagi w domu cholera.Brzuch wisi jak znoszona skarpeta och okropnie i do tego ta krecha na brzuchu.Kiedy ona zacznie znikac?

ja mam 3 kg na plusie a ogolnie przed ciaza to przytylam 5 kg bo fajki rzucilam-tak wiec musze zrzucic 8-porazka,no i ciacha caly czas wcinam-ale mysle ze to dlatego ze maly nie sypia w nocy,a wdzien tez spi jak mysz no i nie mam sie kiedy wyspac i sobie poprostu podnosze cukier we krwi (albo sobie tak tlumacze:baffled:)

madika-ja mialam depreche poporodowa no i przeszlo-duzo ciepla dostalam od mojego M i mysle,ze to bardzo pomoglo-wiesz przytulanie,przytulanie i jeszcze raz przytulanie za kazdym razem jak wylam,a to bylo na okrete!!
tak wiec nie wiem co podziala na ciebie no ale na mnie zadzialalo to:cool:

sabina mam prosbemozesz mi powiedziec jak wstawic wiecej niz jeden cytat,bo probowalam i nie daje rady!!!:zawstydzona/y:

Asix zaznacz sobie + przy postach ktore chcesz cytowac i potem daj cytuj:-) i tam gdzie masz [/quote] to znaczy koniec cytatu ....to pod tym sobie mozesz pisac..probuj jak cos jestem pod gg ale Cieie nie ma;)

Lilka to co się dzieje???:-( zdrófka życzę...

dziekuje kochana
:-( gardlo mnie boli i myslalam ze jakos je wylecze sama
a tu dzisiaj goraczka
czuje sie jakby sily ze mnie wyparowywaly...chyba sie rozkladam
boszzz :-:)-(

zdaje sie ze mam orgaznizm tak przemeczony ze przez to zalapalam chorobsko
bo normalnie to ja nie choruje ...:no:

sabina pisalas ze twoj maly nie spi czesto ....wiec jak dajesz rade pisac ?? ;-):tak::-D
lilka oj zarazilas sie odemnie czy jak? Duzo zdrowka!

reklama
Do góry