reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co do wagi to kurcze nie mam pojecia ile waze,nie mam wagi w domu cholera.Brzuch wisi jak znoszona skarpeta och okropnie i do tego ta krecha na brzuchu.Kiedy ona zacznie znikac?

ja mam 3 kg na plusie a ogolnie przed ciaza to przytylam 5 kg bo fajki rzucilam-tak wiec musze zrzucic 8-porazka,no i ciacha caly czas wcinam-ale mysle ze to dlatego ze maly nie sypia w nocy,a wdzien tez spi jak mysz no i nie mam sie kiedy wyspac i sobie poprostu podnosze cukier we krwi (albo sobie tak tlumacze:baffled:)

madika-ja mialam depreche poporodowa no i przeszlo-duzo ciepla dostalam od mojego M i mysle,ze to bardzo pomoglo-wiesz przytulanie,przytulanie i jeszcze raz przytulanie za kazdym razem jak wylam,a to bylo na okrete!!
tak wiec nie wiem co podziala na ciebie no ale na mnie zadzialalo to:cool:

sabina mam prosbemozesz mi powiedziec jak wstawic wiecej niz jeden cytat,bo probowalam i nie daje rady!!!:zawstydzona/y:

Asix zaznacz sobie + przy postach ktore chcesz cytowac i potem daj cytuj:-) i tam gdzie masz [/quote] to znaczy koniec cytatu ....to pod tym sobie mozesz pisac..probuj jak cos jestem pod gg ale Cieie nie ma;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry