reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

larvunia lacze sie z toba w bolu kolkowym:-(my dostalysmy dzis kolki, a juz bylo tak dobrze ale zlamalam sie z dieta:zawstydzona/y:i mysle ze to od tego, teraz mala ma problem bo za duzo gazow jej zalega i nawet juz jak jje to sie denerwuje. Chyba mamy noc z glowy.

Ja tez mam jeszcze ta kreske. I na solarium z chcecia sie przejde:tak: ide zajac sie mala, jutro popisze wiecej.spokojnej nocki:tak:

reklama
dobranoc mamuski

ja jeszcze sobie posiedze bo jak nigdy najmlodsze zabkujace spi
z tymi dziaselkami jak narazie nie za wesolo :no:
u Mileny to tylko widzielismy ze pojawia sie kolejny zab,wogole nic jej nie bylo
a Hania juz smokiem pluje bo widocznie ją tak bola te dziaselka :-( dobrze ze jeszcze je choc i tak mniej zauwazylam :-(
jutro mamy kontrole to moze cos nam polecą

ja tez sie wybiore na solarium jak tesciowa przyjedzie,bo jestem bardzo blada

a u nas zas sypie snieg i moj Karol dzisiaj wjezdzajac na nasza gore o maly wlos a wpadlby do rowu :sorry2::shocked2::szok:
jechal pod gore i raptem kola zaczely sie w miejscu obracac i zaczął zjezdzac do tylu!!! :szok::szok:
normalnie szukalam juz mieszkania w necie bo ja mam sraczke z nerwow za kazdym razem jak zjezdzamy z gory i jak wjezdzamy :no:
mieszkanie mamy piekne,ale coz...kolejnej zimy napewno nie bede tu mieszkac!! mam isc do pracy to nie pojde bo bede sie bala autem jezdzic :baffled:

a wogole to tutaj jak napada snieg to jest gorzej niz w polsce
u nas to jak sypie snieg to juz jezdza i spia drogi ze jest czarno
a tutaj??
sypia jakims grubym piachem z kamieniami ze normalnie jak sie jedzie to cos to daje,ale i tak czuc ze samochod sie zlizga lub dluga droga hamowania jest,a te kamyszki wala w karoserie ze ja dziekuje :no:
powalone normalnie

jest tu jeszcze jakas mamuska?
ja mam capucino ale chyba zaraz mykam pod prysznic

Oj Lilka rzeczywiście niewesoło macie z tym mieszkankiem. Może łańcuchy by pomogły...Życzę spokojnej nocki z ząbkującą Hanią:tak:

Ja też zmykam zrobić sobie cieplutką kąpiel bo wszystko mnie boli od noszenia tego mojego klocka:sorry2:

larvunia lacze sie z toba w bolu kolkowym:-(my dostalysmy dzis kolki, a juz bylo tak dobrze ale zlamalam sie z dieta:zawstydzona/y:i mysle ze to od tego, teraz mala ma problem bo za duzo gazow jej zalega i nawet juz jak jje to sie denerwuje. Chyba mamy noc z glowy.

Ja tez mam jeszcze ta kreske. I na solarium z chcecia sie przejde:tak: ide zajac sie mala, jutro popisze wiecej.spokojnej nocki:tak:
ojojoj.... niedobrze... a moj okolo 21.00 zasol i spi tak slodko :sorry2: z raczkami u gory :-D Mam nadzieje, ze przespi cala noc. Kurde nie spal w dzien prawie wcale, bo co to za spanie po 10 -15 min w bolach.... Oby nasze pociechy nie cierpialy! :tak:

Oj Lilka rzeczywiście niewesoło macie z tym mieszkankiem. Może łańcuchy by pomogły...Życzę spokojnej nocki z ząbkującą Hanią:tak:

Ja też zmykam zrobić sobie cieplutką kąpiel bo wszystko mnie boli od noszenia tego mojego klocka:sorry2:

lilka... jagoda wyrwala mi slowa z ust...spokojne nocy zycze i wspolczuje z mieszkankiem :tak:
jagoda mnie tez plecy bola dzis... moj maly caly dzien prawie na rekach noszony :sorry2:

Larvuniu chyba trzeba mężusiów o jakis masażyk poprosic:sorry2:, ja idę zaraz do mojego zeby ulżył moim plecom, radzę Ci zrobić to samo:-D
Woda do wanny już się leje, moze jeszcze mąż sie zlituje i zrobi masaż, dzidzia śpi słodziutko-żyć nie umierać:-D
Dobrej nocki!

no wlasnie my mamy zimowe opony ale bez kolcow
no i teraz szykuje sie wydatek chyba :baffled:

łancuchy zakladac mozna jak jest na drogach lud/snieg
a na naszej gorze jest ale sie zjedzie to nie ma i wtedy nie wolno bo drogi lancuchy niszcza czy cos :baffled:

Jagoda,Larvunia dzieki,kurcze szkoda mi tego mieszkania bo jest takie o jakim marzylam :-( ale coz
na przyszla zime bedziemy mieszkac gdzie indziej...na nizinie :sorry2:

a co do kregoslupa to mnie tez boli
wykapalam obie male dzisiaj i wszystko robie w pozycji pochylonej i mnie tak boli teraz kregoslup ze az mam dosc
niestety moj polowek spi wiec mnie nie wymasuje :happy2: ale wam zycze milego masazyku ;-)

Hej laski!

Larvuniu ale moim zdaniem nie powinnaś całkiem jałowego żarcia stosować. Dodawaj trochę przypraw, ja uważam że umiejętnie dobrane przyprawy ułatwiają trawienie niektórych potraw, poczytaj troszkę o tym:
Wielkie �arcie - Artyku�y - Przyprawy w kuchni i w domowej apteczce.
eRodzina.com | Zdrowe od�ywianie | Przyprawy na lepsze trawienie

Lilka ja chyba tez bym ze strachu sie zesr... za przeproszeniem :szok::baffled: Koniecznie jakieś łańcuchy załóżcie :tak:

Wiecie co mądra Miśka zrobiła swemu Igorkowi? :-p
Wykąpałam dziecko, osuszyłam, wygilałam, wycmokałam. Myślę sobie - dzisiaj mu zrobię masaż. Biorę butlę z oliwką, chlas na rękę i masuję mu brzuszek - patrzę - a tu piana spod ręki mi wychodzi :szok: ładafak??? :szok:
Patrzę, a to butelka z szamponem :baffled: Hipp ma identyczny design wszystkich opakowań swoich kosmetyków, tak się składa że akurat mam szampon i oliwkę tej firmy. Różnią się tylko małymi napisami: szampon, oliwka.
No nic, wykąpałam małego jeszcze raz i tym razem sięgnęłam po dobrą butelkę :sorry2:

tfu tfu.... nie zapeszajmy, jak o 21.00 maly poszedl spac to spal do teraz, podydlał cycucha i dalej spi :tak::-D Moze jednak przespie te noc spokojnie :sorry2: kathhe trzymam za Ciebie tez kciukasy :-D by noc byla przespana.
misia dzieki, pocztam z checia :*

dobrej nocy kochane :-)

reklama
no widzisz Larvuniu :-)

ja za to nie spie bo moje dziecko ząbkuje :sorry2:
widze ze dziąselka od dolnych jedynek sa jakies juz przezroczyste hmm :dry:
ale du.pa jak dziecku tak szybko sie zaczyna
Milena miala 3 miechy to juz jak miala 4 miesiace jej kupilam szczoteczke taka gumowa do zabkow specjalnie na dziselka to sobie gryzka a takiemu malenstwu nie dam bo oko sobie wybije predzej,

mam te pake zabawek dla Hani kupionych co przyjada za tydzien,to mam tam gryzaczki wodne co do lodowki sie wklada i zimne podaje dziecku co koi bol...ale Hania za mala chyba i watpie czy sobie utrzyma..ja bede chyba jej trzymala

ale robota do kitu :baffled:

ok ide sie polozyc moze nie bedzie wyla :sorry2:

dobranoc

Do góry