Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Dorian tez cos niespokojny był dzis w nocy,a wczoraj na urodzinach caly czas spał,zachowywał sie dziwnie moze przez to niskie ciśnienie.
mój Kapik też niespokojny heheh strasznei krótko śpi dzis w ciągu dnia:-)
dziewczyny cos wisi w powietrzu...., moj tez dzis strasznie niespokojny i placzliwy....
witam
moj tez dziwnie dzis spal i ja tez kiepsko razem z nim i wogole jakis taki dzisiaj ....
No to u mnie tez niespokojne dziecko razy 2
Maz teraz przejal paleczke, bo ja wysiadlam. Zaraz ide na moj serial;-) coby sie troche odprezyc;-)

Beata34 babcie będa bawić. Moja mama i teściowa
Moja mama mieszka 400 metrow dalej a teściowa ze mną, a raczej ja z nią
Na nianie nie było by mnie stać i nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko było z obcą osobą.
Mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaje do nowej sytuacji.
Ale też bardzo żal mi jak sobie pomyślę, że nie będe wiedzieć jak dziecko się rozwija umie coraz to nowe rzeczy.
Znaczy będe widzieć ale już nie tak wiele jak bym była z nim w domu.
w ciązy były plany, że będę z dzieckiem w domu chociaż przez rok ale potrzebujemy kase, żeby w końcu zamieszkać u siebie a nie z rodzicami![]()
Synuś już zostaje z moją mama niekiedy na cały dzien, żeby sie przyzwyczajał a zresztą moja mama z tatą w siódmym niebie wtedy jest :-)

No własnie w tym problem ze nie.Cześć laseczki!
Women ale Ty sprytna jesteś, dajesz sobie radę z synusiem i jeszcze o interesach myślisz, taka babka jak Ty to skarb! Faceci to chyba się ustawiają pod drzwiami w kolejce do Twego serca![]()
.

dziendoberek!!
stukam sie zielona herbatka z rana :-)
sabinka-gratuluje tak wspanialej nocki a moze jednkak kapik juz ci tak bedzie spaloki lece poczytac co tam u was