• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj, Lilka, Lilka to normalnie minelas sie z powolaniem:-) ...a zawod gliny... nie powiem, ciekawy:-) ...ja W11 tez czasem ogladam i podoba mi sie... ale Monka nie ogladalam:-)

reklama
Oj, Lilka, Lilka to normalnie minelas sie z powolaniem:-) ...a zawod gliny... nie powiem, ciekawy:-) ...ja W11 tez czasem ogladam i podoba mi sie... ale Monka nie ogladalam:-)

ja policjantka chciałam byc odkad pamietam az do konca podstawowki
wiec kupe czsu
moi rodzice sie rozwiedli jak byłam malutka
ojciec w pace siedzial pare razy :cool2:
i kiedys sie mnie zapytał kim bym chciała byc
jak mu powiedzialam ze glina to sie blady zrobil :-D:-D:-D
jedno z najlepszych wspomnien o nim

Lilka, sandalki, ktore chcesz kupic kojarza mi sie z moim dziecinstwem... pamietem takie plastiki... mieciusie, mozna bylo je gniesc na wszystkie strony:-D jak sie pobrudzily to pod wode i juz:-D no i fajne byly... i klorki takie cukierkowe...:-)

teraz juz za duza jestem by chodzic w takich butkach:-D, ale dla dzieciaczkow extra!!

Anineczko dzięki... ale chyba poki co zaczekam, bo Misia napisala mi, ze napisze do admin.

mam nadzieje, ze sie uda... i mnie wpuscicie... bo poki co mam dzrzwi zamkniete...:-(:-(:-(:-(

Anineczko dzięki... ale chyba poki co zaczekam, bo Misia napisala mi, ze napisze do admin.

mam nadzieje, ze sie uda... i mnie wpuscicie... bo poki co mam dzrzwi zamkniete...:-(:-(:-(:-(
No tak. teraz doczytalam ,ze Misia napisze :tak:
A moze niech dopisze tez reszte dziewczyn min.Jagode ;-)
Niech sie zglosza dziewczyny,ktore nie maja dostepu ;-)

reklama
Dziewczyny, zycze dobrej nocy:-)
ja juz ide spatuniac, bo oczka mi sie zamykaja...
do jutra...

rano pomykam do laboratorium po wyniki krwi (robilam w piatek poziom progesteronu)bo popoludniu do ginekologa...:-)
moze dowiemy sie z mezusiem czy bedziemy miec synka czy corcie...:-D

pa,pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry