• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry Spiochy:-D

ja juz na nogach, bo po 8-mej ma przyjsc nasz fachowiec:-) od remontu... takze pobudka byla wczesniej niz normalnie...

dzis bedzie robil instalacje elektryczna - dzis i pewnie jeszcze kilka dni...:baffled: oj, juz niemoge sie doczekac konca tego balaganu i II-go poziomu w mieszkanku...:-)

reklama
Moj zywy budzik w postaci Maciusia cos sie rozregulował i zrobił nam pobudke o 4 i szaleje...jeszcze dzien sie na dobre nie zaczoł a ja juz marze aby był wieczor:-)

witam Drogie Panie :-)

Zrobiłam botwinkę na obiadek i pierś z indyczka w piekarniku ze smażoną cukinią oraz fasolką szparagową :-p Ryż pachniał mi proszkiem do prania więc go nie tknęłam :-D

ojjj misiu botwinkę :rolleyes::rolleyes2::rolleyes: chodzi za mną od tygodnia ... no może dwóch :-p chyba jutro wybiorę sie na targ po świeże buraczki :tak: bo nasze na działce ... jeszcze nie teges :-D

a ja muszę zainwestować w piżamki :eek: mam fajne 3 koszulki nocne , ale jakoś są już opięte i widać wystający kikut od pępka :baffled: hmmm chyba moim przewodnim rozmiarem będzie XXXL :-D:szok::-D a pomyśleć, że przed ciążą miałam rozmiar 34 :eek: i czasmi był jeszcze za luźny :-p a teraz spódnica ... rozmiar 42 :szok: hehe a co będzie dalej :baffled:

Kajuniu... w koncu masz zostac mama bliżniaków... a więc dwa maluszki - daja czadu i sie rozpychaja... ja tez juz nie zapianm sie w ciuchy sprzed ciazy... no chyba, ze spodnice zapinam pod biustem:-D i robie sobie krotsza wersje:-D sukienki jeszcze pasuja, spodnie tez pod warunkiem, ze nosze je pod brzuszkiem:-D ale u mnie rozpycha sie jedno bobo:-)

buziaki:-)

witajcie

Kajunia ja tak samo musze kupic sobie koszulki do spania :szok:
wyobrazcie sobie ze koszule w ktorych byłam w spzitalu z big brzuchem teraz mi sa jak wtedy......obcisłe...no mam luz ale brzuch dopiero zacznie rosnac to ja juz wiem ze bedzie za mała i przeraza mnie to....

Misia no własnie ta botwinka!! plissss daj przepis bo ja jeszcze tego nier obiłam a chetnie te zupke bym sobie zrobiła i wpałaszowała:-);-)

Anulka dobrych wynikow w laboratorium,udanej wizyty u gina i przetrwania z fachowcem :-D;-);-);-)

Kunda mojej małej tez cos ostatnio sie przestawia ze wstawaniem buuuuu,coraz wczesniej :baffled:

Larvunia chyba ebdzie dzis zadowolona bo u mnie zero słonca i chlodzik extra :-) normalnie ide na spacer!!! jesli sie nie rozpada hihihiiiiii

Kajuniu... w koncu masz zostac mama bliżniaków... a więc dwa maluszki - daja czadu i sie rozpychaja... ja tez juz nie zapianm sie w ciuchy sprzed ciazy... no chyba, ze spodnice zapinam pod biustem:-D i robie sobie krotsza wersje:-D sukienki jeszcze pasuja, spodnie tez pod warunkiem, ze nosze je pod brzuszkiem:-D ale u mnie rozpycha sie jedno bobo:-)

buziaki:-)

anulka wiesz ... taką samą wersję przyjęłam :-D sukienka biała przewiewna w łydkę ... pas pod cyckami - efekt spódniczka w kolano :-D

dziewczyny czy Wam też ciemnieje pępek :baffled::confused::baffled:

Mi pępek nie ciemnieje. Zresztą nadal jest schowany, więc nie mam możliwości go obejżeć;-) Ciemnieją mi z kolei sutki... mam nadzieję tylko, że już bardziej nie sciemnieją...

reklama
Witam

Ja w poprzedniej ciazy mialam pepek rozciagniety do granic mozliwosci,ale nie wypchalo mi go :eek::laugh2:
Smieje sie,ze mocno mi go zawiazali jak sie urodzilam :-)
Ale nie ciemnieje mi i nie ciemnial poprzednio :tak:
Ale sutki to juz niedlugo jak u murzynki bede miala :laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry