reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
cZesc laseczki

a ja wyjatkowo w tygodniu kuknelam co u Was :laugh2: cieszycie sie?? :sorry2:

misia suuuuper fryzurka, sama sie zastanawiam nad scieciem wlosow na krocej, bo maly targa mi je w kazda strone i straszne katusze cierpie przez to :sorry2: nigdy nie mialam krotkich.....

moj Babelek fika sprezynki, tylko by stal i stakl na swych malutkich pytuniach.... jest przeslodziutki :-D ...ale sie zachwalam dzieciatkiem, ale taaaaak bardzo go kocham! Teraz spi...

milego tygodnia kochane!!!! odezwe sie w czwarek pewnie, buzka!

Pewnie ze cieszymy sie:tak:a masz jakas upatrzona fryzurke???

nie nie mam, ale bardzo mi sie podoba jak maja tak asymetrycznie. Ze wlosy nad ujednych uszkiem na chlopaka a nad 2gim dluzsze...... tylko czy mi pasowac bedzie? chcialabym, zaszalec z wlkosami pokim mloda :p hehehehe
a ty karona masz wypatrzona?

Anulka ja też sie nie spotkałam:-(
Misia extra włoski super Ci pasuja:-) słodziutko...
Larvunia bbbbbbbaaaarrrrrrrrdddzzzoooo sie cieszymy:-) ucałuj Marcelka:-) buziak
Kathe to dałas czadu z tym PIT-em hehehe
Karina ja mam tak samo chcę ściać całkiem ale się boję;-) ale i tak obcięłam jak na mnie dużo jeszcze 2 latat temu przed slubem miałam po tyłek:-) i tak całe życie...
Beatko ja niecierpie prasować!!!
Liluś a weźmiesz odemnie też???ale to dopiero za 10 lat jak odchowasz dzieciaki;-)Lasagne mniam mniam;-)

sabinka a myslalam ze ty tylko z ranca przesiadujesz na bb :-p

nooooo to coraz wiecej nas widze co mialy cale zycie dlugoie wlosy :-D czas na zmiany babki! :-D:-D:-D kotra pierwsza sie odwazy?? :p

nie nie mam, ale bardzo mi sie podoba jak maja tak asymetrycznie. Ze wlosy nad ujednych uszkiem na chlopaka a nad 2gim dluzsze...... tylko czy mi pasowac bedzie? chcialabym, zaszalec z wlkosami pokim mloda :p hehehehe
a ty karona masz wypatrzona?

Ja myslalam cos o takiej fryzurce
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
albo taki klasyczny bob z tym ze zastanawiam sie nad grzywka bo tez mialam dlugi czas teraz ona troche odrosla mi i zaczesuje ja na bok.
Jamam pociagla twarz i znajoma doradza mi ze powinno pasowac bo jak twierdzi dlugie wlosy jeszcze bardziej wyciagaja a krotkier takie do lini brody wypelniaja troche buzie.
I tak miotam sie najgorsze ze u mnie nie ma stulisty dobrego wiec moge tylko zdac sie na siebie:dry:
Moj maz lubi dlugie wlosy ale powiedzial ze przecierpi moje sciecie jak bedzie mi pasowac i bede ladnie wygladac z tym ze ja wrozka nie jestem:sorry2:
Jak wejdziesz na ten link mozesz popatrzec sobie tez inne fryzurki dla krotkich,srednich i dlugich wlosow;-)

karina fajna stronka.... popatrze cos dla siebie....
ile kosztuje taki stylista??
sabina ja tylko w weekendy jestem na bb -dzis wyjatek. I zaluje ze tylko w weekendy, ale cxzasu nie mam.....

karina fajna stronka.... popatrze cos dla siebie....
ile kosztuje taki stylista??
sabina ja tylko w weekendy jestem na bb -dzis wyjatek. I zaluje ze tylko w weekendy, ale cxzasu nie mam.....

Wiesz coja nie mam pojecia nawet ile taki stylista kosztuje ale gdyby byl jakis dobry ktory powiedzialby mi ze do Pani karnacji i koloru oczu pasuje taki i taki kolor a do Pani twarzy taka a taka fryzurka to pokusilabym sie:tak:

reklama
ja tez mam dlugie wlosy :-)
ale nadal zapuszczam,jak bede w PL ide do kumpla fryzjera-artysty i poprosze go by fajnie mi wlosy scial ale nadal by byly dlugie,tylko np.fajnie pocieniowane...moze grzywka na pol czola ? :happy:

ja w krotkich wlosach sie nie czuje...

cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl :szok:
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam :zawstydzona/y:
oby jutro rano przeszlo...

Do góry