Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beata dawaj prasowanie do mnie
ja wpadlam w jakis trans i dzis pierze sie trzecia pralka
postanowilam wyprac wszystkie zimowe kurtki,kombinezony i chowam do szafy :-)
wysprzatalam moja pralnie,garderobe i jestem happy
of kors mezulowi szczeka spadla
a co do sprzatania....to ja chyba nie umiem nic nie zrobicchyba powinnam do psychiatry sie udac hihiii
no ale to szkola mojej matki pedantki
jutro obiecuje sobie odpoczywac bo wczoraj i dzis i chata jest wysprzatana
ale zaznaczam ze dzis sie nei zmeczylam porzadkami bo wczoraj zrobilam najgorsze :-)
Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)
hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem![]()
pa,paja tez mam dlugie wlosy :-)
ale nadal zapuszczam,jak bede w PL ide do kumpla fryzjera-artysty i poprosze go by fajnie mi wlosy scial ale nadal by byly dlugie,tylko np.fajnie pocieniowane...moze grzywka na pol czola ?
ja w krotkich wlosach sie nie czuje...
cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam
oby jutro rano przeszlo...
Juz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa hehehehkarina odwazna fryzurka....
u mnie beda troche problemy, mam geste, gruuuube wlosy i w krotkich mowia bede miala szope a nie fryzure..... ze niby glowa mi sie powiekszy.... przez totaaaaakie mam dobre kolezanki
Poszla bym do stylisty ale ile biora/?
to ja mam zupelne przeciwienstwo Twoich wlosow u mnei sa raczej cienkie,delikatne i mam proste jak diabli. Znajomi przez dlugi dlugi czas mysleli ze ja sobie prostuje je codziennie a ja mam takie druciaki proste

Lilka mam nadzieje ze Ci przejdzie a moze zawialas sobie co???
Co do wlosow to tak jak napisalam zawsze mialam dlugie i u mnie zmiany jakie byly to grzywka ktorej wczesniej nie mialam taka prosta dluga potem krotka potem ze skosu i wlosy najpierw scinane na prosto teraz osttanio scieniowane ale sa to takie kosmetyczne rzeczy i jak widze jak dzewczyny robia sobie rozne fryzury konkretne gdzie widac od razu roznice bardzo mi sie podobaJuz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa heheheh

ino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete 
no i wlasnie z tych powodow co ty i ja pare razy poszlam zaszalec z fryzurką
ale efekt koncowy mnie zawsze wpieniał
jeszcze zadna fryzjerka nie zrobila mi na glowie cos fajnego
fakt wszyscy mowili ze fajnie wygladam ale te fryzury dodawaly mi lat
a mi na tym akurat nie zalezy....
wiec trzymam sie moich dlugich
nigdy ne bylo stac mnie na jednego super fryzjera,ale teraz jak bede w wolsztynie to ideino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete
![]()
blahahahah... a wyobrazacie sobie przedstawicielke wchodzaca do sklepu w takiej fryzurze??hehehehehe
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur

Skasuj w cytowanej odpowiedzi to czego nie chcesz cytować.Niewiem czy jasno się wyrażam,ale myśle,że mnie zrozumiesz.
).

Posmarowałaś go jakimś kremikiem juz po opalaniu? Żeby go nie piekło i skóra nie zeszła?
Musisz udobruchać mężusia.

:-(