Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Liluś jak się czujesz? wzięłaś tę no-spe?
iwcia gratulaski![]()
Amandzia to dzisiaj mówiła gi gi gi
agu$ w locie to to jeszcze nie byłodopiero się wychylała za krawędź łóżka
To świetnie :-) gratuluję kredytu
Pusia szkoda że z basenem nie wyszło:--(
Larvuniu jak tam po grillowaniu ?;-)
joli super tak pomyślnie uda ci się przedłużyć L4
ja to sobie potrafię wyobrazić bo z tą pieluchą u nas innej rady nie ma
Bira przyjemnego długiego weekendu![]()
do zobaczenia za 4 dniTrzymaj się cieplutko
Anulka niezły spryciarz z Oskarka
Larvuniu Wam również udanego wypoczynku życzę;-)
podłączam się spóźniona pod życzonka![]()
Pusia dla Ciebie![]()
Pusia fajne atrakcje macie i jak pogoda Wam dziś dopisała ?
my sobie rok temu takie puzzle kupiliśmy i układaliśmy tydzień czasu a potem wsadziliśmy w ramkę i teraz mamy obraz![]()
. Mam nadzieję, że pogoda jutro dopiszę ja tez siedze w domu
taki mam bol podbrzusza ze spacery to ostatnia rzecz na jaka mam ochote
caly dzien mam okna pootwierane....chociaz tyle
mezul;a musze zmobilizowac do wyjscia z malymi
Muszę się pochwalić, że Madzia powiedziała dziś ba ba ba ale dlaczego nie ma ma albo ta ta. Na to chyba przyjdzie jeszcze mi poczekać.:-)

Sabinko wlasnie o takie podusie mi chodzi,ciezko je dostac,moja psiapsiolka zawsze przywozi mi z UK takie komplety king sizeWomen neistyety nie mamy tylko ze standardowymi poszewkami 70x80. dzwoniłam po producentach ale niestety z tych naszych to żaden nie produkuje z poszewkami 50x60 bo pewnie o takie Ci chodzi;/
Amandzia spryciara
masz racje wyrzyć mężusia na spacerek:-)
GRATULACJE:-) ciekawe czy jutro powtózy:-) a wogóle babcia już wie???;-) to Kapik mówi czasami babu:-) cokolwiek to oznacza;-)
Wisienka leniuszku;-)
mężuś pojechał na basen a ja sie nudzę;-) mam ogromną górę prasowania...ehhhh a dzis You can Dance:-) a ja to oglądam/....
buziak
no i jeszcze jedna dobra wiadomość: dostaniemy kredyt na mieszkanko, bank dziś dzwonił, że przyznali!!!więc od lipca we własnym m
nie mogę się doczekać![]()
BEDE TRZYMAC KCIUKIDietke zaczynam 2 maja,a zobacze ją 1 maja.
Dlatego,że dietetyk mi ją przygotowuje ;-)
Pusiu Sto latek kochana

Kochana wez nospe jak cie brzusio boli i sie stawiaBeata bo ja taka ze od tabletek w ciazy stronie
ale mzoe masz racje..mam no spe po Mili,sprawdze jutro waznosc i wezme
zobacze czy pomoze
bo mnie brzuch nie boli,nie mam skurczy,ale podbrzusze i boki podbrzusza mi napitalaja ze mam dosc
Pusia STO LAT KOBITO!!!!!!!!!
WISIENKA-troche sie chyba pospieszylam co?
Anineczka-wykupilam ta diete i zaczynam od pon. fajny ten suwaczek
w sumie to moze ja swojego nie wstawie bo tyle waze ze powiecie ze slonica jestem![]()
hej dziewczyny, nie odzywalam sie bo bylysmy wczoraj z mala w szpitalu, miala przekluwane kanaliki lzowe:-(tego samego dnia wyszlysmy ale mala strasznie plakala caly dzien, bidulka, to bylo straszne:-(mam nadzieje ze juz oczka jej sie poprawia i juz nie beda jej meczyc.
postaram sie poczytac co u was, buzka
Witam wieczorową porą
Pogoda u nas dziś bardzo brzydka lało że szoktakże cały dzień w domciu spędziliśmy :-(
Teście ze szwagrem pojechali na wieświęc mamy luz
:-)
Najlepsze był wczoraj motyw z teściowąmamuśka powiedziała żebyśmy jutro do nich przyjechali pomóc na działce
a Przemek do niej że już mamy inne plany (jedziemy na urodzinki synka mojej psiapsiółki) a długi weekend ma po to żeby odpocząć a ta że wizytę możemy odłożyć i że należy wsiąść się do roboty
a małż do niej że ma to gdzieś pola nie chciał i nie będzie przy nim robi i żeby zagonili Maćka z Radkiem jak oni tacy chętni byli do ziemi![]()
ale się wpieniła że sie synuś postawił
pewnie myśli że ja go tak nakręcam:-)
mam to gdzieś
....też mi to nie pasiło pojechać tam bo to oznacza zapierdziel od rana do wieczora
a Amandzia z dziadkami by siedziała![]()
nie ma mowy he he![]()
Dobry wieczor
Kathe, strasznie zal mi Marysi... biedactwo, zycze zeby juz nigdy wiecej takie cos sie nie przytrafilo... Usciskaj ja mocno!!!
Lilus, Aluska... u nas tez caly dzionek minal w domku, pogoda ciagle byla nijaka - padalo, wychodzilo slonece itd...
Mielismy dzis meke z kupka... Oskarek nie robil kupy dzis 5 dzien... hmmm, przedwczoraj i wczoraj dalam mu po pol sloiczka sliweczek suszonych, myslalam, ze pomoga. Ale nie mial zadnych objawow, ze cos sie dzieje... Byl wesoly, ladnie wcinal, spal, wiec ok... Dzis k.12-13 chcial zrobic kupe... no i zaczelo sie... Nigdy w zyciu nie widzilam swego Skarbka tak placzacego... myslalam, ze serce mi peknie... Tak strasznie plakal i stekal, ze w moment mial wloski spocone, lezki plynely po policzkach, a On biedny tak strasznie krzyczal... Mezus pojechlapo czopki glicerynowe, jak wrocil - to Oskarek usnal juz mi przy cycku... (zrobil twarda kupe, takiego bobka...) obudzil sie po chwili i znowu powtorka... Dziewczyny naprawde, nie myslslam, ze dziecko tak moze krzyczec - wygladalo jak porod... widzialam jak kupka wychodzi i nie moze wyjsc...:-
zawstydzona/y::-( ...dalam mu czopka, ale po chiwli z kolejnym wystekanym bobkiem wyszedl czopek... i tak meczylismy sie do 19tej... az nawet pojawily sie slady krwi... ale mam nadzieje, ze te wystekane bobki juz przeczyscily brzuszek i ze juz bedzie dobrze... Teraz moje Kochanie spatunia
I nie wiem, ale chyba bede kazdego dnia dawac mu pol sloiczka sliweczek... Och... tak Go kocham, a On tak dzis cierpial...:--
-(
Ja tez brałam nospe 3 razy dziennie to silniejszą forte na recepteLiluś calusieńką od właściwie momentu kiedy test wykonałam 3 razy dziennie 40 mg a od 13 tc Scopolan też 3 razy dziennie

malutkie ale rosna....

ale owoce moze tak dzialaja... A jak z jedzonkiem, sama juz robisz??