reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Larvunia podsuń mężusiowi ksiażkę "w poczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Tam wychwalają zalety seksu w ciąży. To dobrze wpływa na dziecko i na mamusię. :-)

Kajunia kup sobie w aptece rajstopy uciskowe albo podkolanówki o jakich pisze anineczka. Mojej koleżance to pomogło:-)

reklama
Kajunia nie denerwuj się na zapas. Będze dobrze. Żylaki to faktycznie paskudna sprawa. A najgorsze to, ze dziedziczna, a moi oboje rodzice mieli żylaki...

moj Karlos jutro o 15 wyjezdza a bedzie u mnie w nocy z soboty na niedziele
niezle....

a ja ide Milenke do wanny włozyc bo mialam dzis włascieli mieszkania i chetnych po nas na wynajem

i wiecie co? juz meiszkanie poszło :szok:
od razu.....i najlepsze jest to ze wszyscy co przyszli je chcieli :szok:
potem posiedzileismy sobie i pogadalismy
bardzo lubie tych ludzi i oni nas :happy: pogadalismy sobie...mowili mi jakie mieli przeboje przed nami z innymi lokatorami i to starszymi ludzmi....az szkoda gadac....

jeszcze mialam wymiane licznikow dzisiaj
ludziska co za dzien
normalnie dawno tyle nie sprzatałam!!
chata błyszczy :-D:-D:-D

mialam miec gosci dzisiaj i jutro
nakupowałam truskawek,słodyczy i...kazdemu cos wypadło
teraz siedze i wcinam truskawki by sie nie popsuły hahaaa
jakies ciasto zrobie z truskawkami na przybycie polowki :happy:
wogole menu układam
ugotuje mu wszystko co uwielbia najbardziej :-)
wiem jak to jest po pobycie w Norwegii....wszystko by sie zjadło:-) tak tam niedobre jedzenie jest
bleeee
szybko tam schudne :cool2::cool2:

jagoda moj mezus biadkow nie robi, ale za to przynosi sniadanka do lozeczka jak mamy razem wolne :) teraz gdy jestem w ciazy to czesciej :)

moj m tez robi sniadanka w wolne dni
a obiady wtedy razem siedzimy w kuchni i wymyslamy :happy:
lubie jak sobie razem pichcimy :happy:
a teraz ze tyyle byłam sama z Mili i brzusiem to mam takie rozpieszczanie mnie obeicane ze szok :-D:-D:-D
juz sie nie moge doczekac

a dzis do mnie zadzwonił ze sklepu i pytał sie jaką zabawke kupic Milence :-)
powiedziałam zeby nie kupował nic,jak tu przyjedzie to jak pojedziemy do POznania to cos pokupujemy

Poza tym zaliczyłam gina... dostałam opierdziel za jedzenie truskawek... i faktycznie je odpuszczam, bo mnie po nich wysypało i wyglądam jak muchomor. .

Bira mnie gin nie zakazał ,z Mili tez jadłam
ale...mozesz zrobic sobie fotke tej wysypki i wkleic tutaj?
bo...na lewej piersi wyszły mi takie zcerwone plamki malutkie:eek:
wyglada to dziwacznie
a ja jem duuuzo truskawek
fakt nie mam nic po nich
.....

reklama
Lilka, mniej więcej tak to wygląda. Słabo widać, bo robiłam bez lampy pod żyrandolem tylko (z lampą wogóle się wszystko rozmywało). Zaczeło się od rąk, przeszło na dekolt a teraz cała jestem obsypana... Najgorsze jest to, że ta cholera mnie strasznie swędzi i ciągle się drapię...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry