reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Musze wam sie czyms pochwalic:-) Wracam dzisiaj do domku a tu obiad gotowy na stole i mój mezus usmiechniety i to wszystko tak bez okazji:szok::-D To sie nie zdarza!:-D
Z wrazenia tak sie najadłam ze nie moge sie ruszac:zawstydzona/y: Ale to dlatego ze uwielbiam jesc jak ktos cos ugotuje a jak sama cos zrobie to juz wystarcza mi zapachy których sie nawdycham podczas gotowania:-D

reklama
jagoda moj mezus biadkow nie robi, ale za to przynosi sniadanka do lozeczka jak mamy razem wolne :) teraz gdy jestem w ciazy to czesciej :)

Anineczko zazdroszcze ze masz wolne od gotowania co tydzien:tak:
:-D Ja sie zdziwiłam jeszcze bardziej niz obiadem to porządeczkiem w kuchni:tak: Normalnie błysk:szok::-D

cześć :-)

strasznie długo - w sumie od samego rana próbowałam wejść na BB :zawstydzona/y: dopiero mi się udało :-p

a więc maluchy dzisiaj znowu zaczęły kopać :tak: głaszczę brzuszek, rozmawiam i czuję kopniaczki :-D cuuuudowne uczucie

we wtorek idę na USG :-) mówiłam lekarzowi, że mam żylaki :-( dostanę antybiotyk a jak nie da się temu zapobiec czeka mnie szpital żeby zapobiec zapaleniu żył :-(

byłam dzisiaj u przyjaciólki, obecnie jest w 7 miesiącu ciąży :-) i jej matka stwierdziła, że jesteśmy równe brzuszkami ... no może ja ciut większym :szok::-D:-)

dobra dziewczyny mykam szybciej do łózia bo jakoś źle spałam :-p

Kajuniu kolezanki kolezanka w Anglii dostala recepte na podkolanowki antyzylakowe Scholl. Ponoc rewelacja.
Popytaj na ten temat :tak: Moze w Pl tez sa ;-)

Nareszcie dostałam się na bb. Próbowałam od wczoraj, ale brak mi coś ostatnio cierpliwości...

Dziewczyny dzięki za pocieszenie. Rozmawiałam dzis o tym z położną i ona mówi, to co Wy, ze to norma, szczególnie przy pierwszym dziecku. Ale dzisiaj jakoś mam różowe spojżenie na świat:-):-) słyszałam bicie serduszka, słyszałam jak dzidziuś się "przelewa", Super uczucie:-) Poza tym zaliczyłam gina... dostałam opierdziel za jedzenie truskawek... i faktycznie je odpuszczam, bo mnie po nich wysypało i wyglądam jak muchomor. Do tego swędzi mnie ta wysypka niemiłosiernie. Ale wszystko jest ok. Dzidzia się rozwija, brzuch ok. Przytyłam od początku ciąży 5 kg:baffled: Następna wizyta 28 czerwca.

reklama
. Przytyłam od początku ciąży 5 kg:baffled:

bira 5kg to pikuś :-D ja już przytyłam 10 kg od początku ciąży :-p

anineczko dzięki moja mama miała już 2 operacje na żylaki i miała sprowadzane specjalne rajstopy z Niemiec :eek: w czasie 3 ciąż była na patologii z zapaleniem :-( kurna i boję się, że będzie powtórka z rozrywki :zawstydzona/y: gin we wtorek obejrzy moje nóżki i zobaczymy co dalej :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry