reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
siema laski :happy:
jagoda, anitt no to sie pozamieniajmy :tak:
tesknie za sexem.... cycki mi urosly, czuje sie ciagle podjarana..,
i tesknie za pieszczotami mezulka....

ale mam dzis lenia....
skonczylam prace, zjadlam i teraz nawet pupy mi sie niechce ruszyc
by pozmywac gary :dry:
normaaaaaaaaalnieeeeeeeeee nic mi sie niechce :happy:

Misia czekam z niecierpliwoscia ;)
Dziewczyny ja tez mam lenia, mam wolne i tylko ogarnelam w pokoju i zrobilam dwa prania. Sprzatanie 'sprzedalam' lubemu, nie spodziewalam sie ze tak gladko pojdzie :)

po długo godzinnych próbach dastania się na BB jestem :-)
no ale widzę, że też miałyście ten problem :baffled:
komp normalnie chodzi ale wyskakiwał jakiś błąd :eek:

pocieszę Cię że u nas na lutówkach była mamusia która miała bardzo wystający pępek i urodziła śliczną Igunię ;-)
Pępek wystaje, kiedy robi się rozstęp kresy białej, czyli mięśni prostych brzucha, więc to tylko czysty przypadek że niektórym się sprawdza chłopak a niektórym dziewczynka ;-) Nic się nie martw :-D

misiu a wiesz, że naprawdę mnie pocieszyłaś :tak::-D:tak:

Witam

Kajuniu uwierz mi,ale zapomnialam zapytac jak dzwonilam do Invicty :dry::eek::baffled:
Ale bede dzwonic jeszcze raz we wtorek to zapytam.
A u nich na stronie niema cen :wściekła/y:

anineczko to ja tak samo :-) co prawda jeszcze się nie zarejestrowałam ale kilka tygodni temu byłam właśnie w INVICIE i też nie dopytałam :zawstydzona/y: a nawet wiem gdzie jest ten gabinet :-p

tesknie za sexem.... cycki mi urosly, czuje sie ciagle podjarana..,
i tesknie za pieszczotami mezulka....

larvuniu a wiesz, że ja za tym samym czekam :-D kurcze w ciąży jestem jakaś nie wyżyta nawet mężulo jak wraca dziwnie się ze mnie śmieje ... i mówi "Kala a co Ciebie tak wzięło ... przecież jeszcze nic nie zrobiłem" :-D:-p:-D a teraz wraca dopiero po 3 tygodniach :-( a ja już schnę :cool2:

Oj, oj... moj mezulek dojrzal otwarta stronke o tym jakie to w ciazy jestesmy napalone:-D i smial sie i smial sie...:-D ze to nie tylko ja tak mam:-D:-D:-D:-D
...a jak wychodzil do firmy (ja zostalam pilnowac naszego fachowca od remontu...) i dawalam mu buzi... to zaczal smiac sie znowu i dziwnie patrzec... po czym stwierdzil, ze nawet oczy mam takie... hmmmmm... napalone...????:-D:-D:-D:-D

och... chyba dzis mu nie daruje:laugh2::laugh2::-D:laugh2:

reklama
Anitt spokojnie,wejdziesz :tak:;-)
Widzisz ja tez mam spore problemy z dostaniem sie na BB. I nie tylko ja,ale tez wiekszosc z dziewczyn, wiec sadze,ze Administrator walczy z tym problemem ;-)
A to chyba jest priorytet teraz :tak:
Tak wiec daj im czasu :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry