Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej dziewczyny
tak czytam o tym spaniu w dzien i zdziwilam sie troche ze tylko dwie drzemki maja wasze maluszkia jak dlugo one trwaja?bo moja budzi sie miedzy 6-7 , z godzinke sie pobawi, potem gleba i o9wstaje na dobre, jest aktywna tak gdzies do ok 13 potem spi ok godziny, chyba ze idziemy na spacer to wiecej , a potem mala drzemka o 17 z pol godzinki(jesli jest mocno zmeczona) i potem spanko miedzy 19 a 20. Jakby mi spala tylko po dwa razy to byloby nieciekawie:-)chyba ze byloby to po dwie godziny to tak bym wolala;-)
wlasnie skubnelam troche jablecznika byla u mnie dzisiaj tesciowa i upieklysmy.

Wisienka tu domy,mieszkania sa tak drogie....
my chcemy sprobowac kupic dom do 1mln kr -to jakies 500tys.zł
tutaj taniej domu sie nei dostanie....
no i tez musimy pokombinowac by je kupic...ale komuna nam prawdopodobnie pomorze....ale musimy ruszyc z procedurami
a to zas ful jezdzenia nas czeka,do komuny,potem po bankach...ech
ale wolimy cos swojego kupic niz pakowac w wynajem
najtaniej to ja wiem, moze kupisz za 100 000 ale do remontu i bardzo male, bez ogrodu itd.nie łam sie
ja do dzis nie pamietam wszystkich imion naszych listopadowych dzieci![]()

Wisienka, a nie ma opcji bys miala polska tv? Jakis dekoder typu CYFRA+ czy cos...? Ile jestes juz zagranica?
tylko ze danny nie umie polskiego, a ja sie musze uczyc angielskiego, wiec tyko tutejsza tv mi zostaje 

;-)