reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kibicki :-D dziś mecz ostatniej szansy achhh strach się bać ... ale najpierw M jak miłość tylko niestety nie w całości bo mecz sie zacznie Nie można mieć wszystkiego :-D

reklama
heloł Kochaniutkie

dziękujemy za komplementy w galerii:-):-):tak::tak:
podczytuje Was codziennie ale na pisanie weny brak:-(
dlatego wybaczcie ze od czasu do czasu troche sie powtrącam ni z gruszki ni z pietruszki:blink:
Mam pytanie,czy ktoras z was daje dananonki - bo bira kiedys pisala ze daje i tez dałam małemu od 3 dni i ma zielony luźny stolec i tak sie zastanawiam czy oby nie od tych danonków - czy to jest za wczesnie?
Reszte napisze na zamknietym
ale jaja z tymi danonkami
ja Samuelkowi dawałam odkąd skończył 7mc i to samo z Marcelkiem
wcina już od miesiąca,właściwie codziennie....:zawstydzona/y:
ale nic mu nie jest a doktor mówi zeby obserwować
w ogóle już mamy premiere monte zaliczoną i czekoladek kinder
uwielbia paluszki lajkonik-junior i chrupki kukurydziane
obiadki dalej codziennie słoiczkowe i deserki też

zęba nie mamy żadnego
już się śmieje że musze na implanty dla synusia zacząć zbierać:laugh2::laugh2::laugh2:
młody zaczyna stawać przy łóżeczku i raczkuje do tyłu
jest kompletnie bezproblemowy
grzeczny jak aniołek:rofl2::-)

no dobra to spadam na inne wątki
buzia:-)

women.....głowa do góry!!!!!!
karty się odwrócą a kara przyjdzie,szybciej niż się spodziewa!
przytulam mocno;-)

Hej Pati! Witaj, troszkę Cię tu brakuje!

dziunia tak czasem bywa ;-) trzeba by coś wybrać i chyba tu tata będzie poszkodowany ;-)

jutro idę z bachorami do lekarza, ten katar u nich mi się nie podoba... :wściekła/y:

Wisienka z oczami znacznie lepiej :)dopadlo mnei mega zmeczenie,czuje sie wypompowana,najgorszy dzien mialam wczorajale pospalam i jakos sie czuje lepiejLASKI NIE MOGE UZYWAC IKONEK TYCH PO PRAWEJ STRONIE,NIE MOGE POGRUBIAC TEKSTU PISANEGO,KOMPLETNIE NIC!!!!!!!!O CO KAMAN??? HELP!!!!!!!!!!Pati milo ze czasem cos napiszesz :)Marcelek slicznie je,piszesz ze bez problemowyach zazdroszcze :)Hania to musi byc w ciaglym ruchu jak nie spiwymagajace dziecie i powoli zaczynam porkami trzasc co to bedzie jak sie male urodzi ://

weszłam zeby poczytac ile juz prowadzimy/mamy w plecy ale widac dzisiaj cicho jak nie ma annineczki,
wlasnie annineczka gdzie jestes????

lilka dobrze ze oczka juz lepiej, i odpoczywaj jak najwiecej !!!!!!!!
a co do czcionek to sprawdź ustawienia, może coś ci się poprzestawiało

reklama
Lilka ja nie wiem co jest bo u mnie wszystko po staremu to pewnie Twój komp szaleje
Pati ja tez chyba muszę na implanty zebrać:-D:tak:
Misia a co z tym katarem cały czas maja?

U nas pada i pada jestem ciekawa czy w końcu troszkę cieplej sie zrobi bo przeciez wakacje
Cos chciałam napisać ale kurka zapomniałam o coś chciałam spytać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry