reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobry wieczór
Chciałam napisać ze Dorian ostatnio zasypia tylko na brzuchu,sam sie przekręca i zasypia w przedziwnych pozycjach,np w pozycji do raczkowanie z pupą w górze hehe no można boki zrywać,czy wasze dzieci tez tak zasypiają?

Melduje się:-) troszke późno no ale cóż..;-);-):-D:-D

beatko
normalnie rece z gaciami opadają na te reklamacje:oo:

asix o kurcze to nie zawesoło miałaś, zdróweczka dla maluszka:happy2:

aluśka współczucia , ale zgadzam się z ladiną , jak tak dalej będzie to możesz mieć bardzo duży problem potem:sorry2:;-)

anitt to dobrze że zaczyna się wszystko układać , gratki dla Dominisia:happy2:

lilka torcik pierwsza klasa:-)

elbra ta kolezanka to chyba troszke walnięta :szok::eek:

women to dobrze że ztatą już ok , dużo zdrówka :-D, moja oliwka ostatnio zasypia na boczku , ale tak się kręci w łóżeczku że śpi w poprzek z nogami za łóżeczkiem , albo tak się obróci przez sen że tam gdzie miała głowe są nogi:rofl2:

a u nas ogólnie s , mała spokój , mała od kilku dni ma jakąś zawieche i na wzsystko mówi tata abo dada:dry: , ale nieszkodzi , odblokujemy ;-):tak::-D

no nic spadam do wyrka dobranoc

No, no ...jak tu namietnie sie zrobilo... Ola i Kapik... gorace buziaki;-):-D

Sabinko, mezus uspil Oskarka... w naszym lozku:-D:-D:-D my teraz spadamy na dol...:-D:-D na kolacyjke;-);-)
Anulka w Waszym łózku?Skończcie z tym bo naprawdę smiechy śmiechami ale z doświadczenia mówię ze to duży problem.Michał z nami spał do 2 roku bynajmniej nie dlatego ze tego chcieliśmy:cool2:Dziecko musi wiedzieć gdzie jest jego miejsce do spania to jest zdrowe podejscie a miłosć matczyna swoją drogą:tak:

kurde a ja samotna bo meżuś pracuje w drugim pokoju bo ma projekt do zrobienia i nudze się...buuuu
a jutro jedziemy na wycieczkę z moimi rodzicami BB nawiedze;-):-) tylko kurde zeby pogoda była
Sabinko zazdroszczę wycieczki bo ja narazie mogę sobie wybić z główy jedynie 55 km na działkę bawcie się dobrze

Dobry wieczór
Chciałam napisać ze Dorian ostatnio zasypia tylko na brzuchu,sam sie przekręca i zasypia w przedziwnych pozycjach,np w pozycji do raczkowanie z pupą w górze hehe no można boki zrywać,czy wasze dzieci tez tak zasypiają?
Moja wygięta w łuk ale dość mocno :-Dno cóż kazdy śpi tak jak lubi

Melduje się:-) troszke późno no ale cóż..;-);-):-D:-D

beatko normalnie rece z gaciami opadają na te reklamacje:oo:

asix o kurcze to nie zawesoło miałaś, zdróweczka dla maluszka:happy2:

aluśka współczucia , ale zgadzam się z ladiną , jak tak dalej będzie to możesz mieć bardzo duży problem potem:sorry2:;-)

anitt to dobrze że zaczyna się wszystko układać , gratki dla Dominisia:happy2:

lilka torcik pierwsza klasa:-)

elbra ta kolezanka to chyba troszke walnięta :szok::eek:

women to dobrze że ztatą już ok , dużo zdrówka :-D, moja oliwka ostatnio zasypia na boczku , ale tak się kręci w łóżeczku że śpi w poprzek z nogami za łóżeczkiem , albo tak się obróci przez sen że tam gdzie miała głowe są nogi:rofl2:

a u nas ogólnie s , mała spokój , mała od kilku dni ma jakąś zawieche i na wzsystko mówi tata abo dada:dry: , ale nieszkodzi , odblokujemy ;-):tak::-D

no nic spadam do wyrka dobranoc

Dziunia u nas też tata i dada mama nie ale na brata mi czasami woła:-)

Dzień dobry:-)
do nas idzie fala upałów ponoć długa i dobrze i źle bo nie mam klimy w aucie to raz a dwa ja tak lubię max 22 st. wtedy jest po ludzku.No i dzieciaki w upał na placu zabaw dzieci się nie bawią a ostatnio chodzimy i Ola obserwuje dzieci a Michał sie bawi parę razy nawet razem ze zjezdzalni zjezdzali.
Idę poogarniać poubierać towarzystrwo i po małe zakupiki

dzien dobry:-):-)

wlasnie wstalismy...

Women, Oskar tez tak czesto zasypia:tak::tak:

Beatko, wiem, wiem Kochana, ze nie tak powinno wygladac spanie... i dlatego w kietniu Oskar powedrowal do swojego pokoju... a teraz nie wiem, ale masakra zeby przespal noc... musze miec sile by cala noc wstawac... i wziac sie za to...

reklama
Beatko zazdroszcze pogody i mieszkania nad morzem:sorry2::sorry2::sorry2:

U nas kolejny dzień pada :wściekła/y: Siedzimy z małym w domu i się "kisimy":baffled:
A że cały czas w domu to Piotrek tylko marudzi:baffled:

A tak wogóle to gdzie reszta? Takie pustki??

Pusia, Bira, Wisienka - gdzie się podziewacie????
Wisienko co się dzieje??? Bo pisałaś, że ci źle ale kurna chata nie wiem czemu? albo coś przeoczyłam, ale chyba restza też nie czai bazy:baffled:
Odezwij sie kochana!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry