Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

) i zjechalismy wieczorkiem do domu.

;-)

;-);-)
:-):-);-);-)

sprzatalismy chalupke, w przedpokoju polozylismy mate i posadzilismy Oskara... wiec wszystko widzial a my robilismy swoje, no a po mieszkanku biegal nasz krolik... no i podszedl do Oskara, ten go raczka probowal dotknac, rechotal przy tym ze szok... no i dotknal raczke kroliczka, ten uciekl po chwili, a Oskar za nim - normalnie nauczylby sie raczkowac
botak jakos nie chce, woli od razu stac... ale mowie Wam usmialismy sie z mezem do lez

Elbra, napisz jak minal dzien we dwoje... hmmmm, aaaaa no i tak sie zastanawiam czy Ty pislas, ze na jesien planujesz byc w ciazy:-);-)![]()
A no i chwale sie troszke;-);-)
Oskar spi juz u siebie... Usypiamy go czasem i godzinke, i jak sie obudzi idzie na cyca (tzn... tata idzie po Oskarka), zje i do siebie. A nad ranem juz jak sie obudzi to laduje z nami... I dzis wstalismy k.10 tej... wczoraj tez - tak jakos... Dziecko zrozumialo, ze my kochamy spac... i 6-8 rano to dla nas meka wstawac... no i tez pokochalo spanie rano:-):-);-);-)

Dziewczyny, zapomnialam napisac, wczoraj kupilam Mam pytanie, jagody swieze dzilaja na stolec rozluzniajaco?? (tak mi chyba mowila lekarka, ale wole jeszcze Was zapytac...) no i czy uzywacie cukru do posilkow dla maluszkow?? Ja kupilam wczoraj w aptece glukoze i nie wiem...![]()

Dostał puszkę żarcia i pojechaliśmy na komisariat, żeby ktoś po niego pojechał. Policjanci okazali się super ludźmi i jeszcze przy nas wysłali radiowóz, żeby sprawdzić i powiadomić schron. Ludzie są beznadziejni... Szkoda słów.