reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hihiii ja tez ide prasowac

jestem spocona jak swinia,taki upal,ale podlogi zrobilam na mokro bo juz patrzec nie moglam na nie

Beata dzieki;-)

wiecie co?? dzisiaj Oliwka pokazala mi FUCK YOU:baffled::szok::wściekła/y::angry::no:
powiedzialam jej ze jak jeszcze raz zobacze ten srodkowy palec to jej tak wykrece ze bedzie plakala
no co za smarkula:angry::angry:

jeszcze dwa dni.......:nerd:

Women ja mam konto na allegro
ale jak cos to pisz tutaj na pw bo pisze z K. laptopa a on nie ma gg
moj monitor od kompa padl i korzystam z jego laptopa

Wisienka...moja Mila juz sie stawia!! :angry: bo podpatrzyla od Olwiki
powiem szczerze ze gdyby Oliwka nie miala napadow hiserycznego,godzinnego placzu to bym ja inaczej traktowala
a tak...nie mam zamiaru sluchac tego ryku bo wtedy wszystko we mnie lata i mlodej duzo uchodzi na sucho a biednej Milenie nie i tez czuje ze robie nie fer,ale nie chce Milenie dawac taryfy ulgowej,bo ta mala wyjedzie a Milenie jeszcze zostanie
wiec niestety....serce boli ze moje dziecko musze karac a bachora wstretnego nie i ze moja widzi te niesprawiedliwosc mamy :-(:-(

women ja nie mam, mam na e-bay jak cos ;-)

lilka no to nie dobrze, a co to za dziecko ta Oliwka bo coś pominełam? :zawstydzona/y:

dziewczyny małego chyba brzuszek boli, bo płakał strasznie i mi się napręża i puszcza strasznie smierdzące bączki jak nigdy :baffled::baffled: dałam mu infacol i pół dawki calpolu i nie wiem co mu moge jeszcze dać? co radzicie?
dać mu czopek czy jeszcze poczekać? ostatnią kupke miał 2 dni temu.
Wczoraj 1 raz jadł słoiczek ten z grupy 2 od 7 miesiąca, gdzie są juz kawałeczki warzyw i tak mi się wydaje że to od tego.......

chyba jeszcze jego brzuszek nie rpzystosowany na takie jedzonko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry