Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzien dobry:-):-)
Anineczko, oby komp powrocil do swiata zywych;-);-) nasz tez szwnkuje, wiesza sie itp:-(
Pusia, widzialam zdjecie oczu... cudo... no i dobrze, ze Kacperek caly, uwazaj!!
Dzień dobry:-)
U nas pogoda super. Niedługo wybywam na spacer.
Anineczka, mam nadzieję, że komp żyje. Wracaj do nas:-)
Pusia, widziałam na Nk:-)

pogoda super, juz upalu nie ma ale przyjemnie i ciepelko:-)
Dziewczyny, zbieracie punkty SZczesliwego Maluszka? (za produkty FP, Pampers, Bobovita, Vizir - ale tylko zakupione w Tesco) sa fajowe zagrody, za 700 punktow (czyli 700zl wydanych na w/w produkty) mozna miec np. krzeselko uczydelko FP:-)![]()

ja podobna spotkalam w parku - jakis miesiac temu... od tej pory jakos nie ciagnie mnie do parku

, duuuużo zdrówka dla męża :-)
, gratuluje ząbeczków i duzo całusków dla Hani

:-)
:-)
, mała jest od kilku dni marudna ale to chyba ząbki kolejne idą bo momentami dostaje szału i trze w bużce czym popadnie , bidulka
, a ja jutro ide na rozmowe w sprawie pracy, i cała jestem w nerwach
, nie zamierzam do końca roku na stałe wrócić do pracy ale może by udało się chociaż dorywczo na jakieś imprezy albo na kilka godzin tygodniowo
, musze się rozglądać bo nie ma mowy o powrocie do starej pracy
, boje sie że jak powiem że jestem na wychowawczym to nie będzie ze mną chciała gadać
, CV wysyłałam mailem i nie pisałam o wychowawczym żeby zaraz mnie nie skreślili
, ale mam stresa 
no cóż zabaczymy 
(ale może są tego warci)