Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no a co do sprzatania to nie dziw sie, dwoch facetow mieszkalo... jak dobrze kojarze to maz i brat? ...iwc nie mieli motywacji do porzadkow...

potem spacerek... ach, jak to elbra mowi... "dzien swistaka..." hmmm, dobrze, ze nie "dzien swira"

Dzien dobry,
Pusia, ja tez przy okresie mam jakbym bombe polknela...
Jak noc minela??
bo u nas super!!![]()
.
. A zanim usnął narąbał kilo kupy
.
. może za rok . Piotrek musiał by teraz wykazac odpowiednią kwotę przez pół roku co najmniej a on pracuje jak firma z firmą i wiadomo że zysków raczej nie wykazujemy bo dużo faktór to paliwo to co innego no i dzięki temu mniej odprowadzamy podatku no a co wiąze się że nie dostaniemy kredytu bo w papierach zysku brak i kółko się zamyka :-). 

MASAKRA i jak np bierze się 300 000 to spłaca się o 700 000 więcej MASAKRA kogo na to stać
.

Hello
Pusiu ja też na wynajmowanym
I teraz lece do Polski i chyba zostaje na rok i też wynajmę mieszkanie![]()
...Pusia, rozumiem... czlowiek co miesiac placi, a tak naprawde nic nie ma... hmmmm, a duze mieszkanko wynajmujecie, w samym Wrocku?? Moja przyjaciolka wynajmowala kiedys mieszkanko 2 pokojowe... i po analizie, wzeli kredyt 200tys. i postawili dom... tyle, ze jakies 4 lata temu...

albo hmmm zostanę super sławna wizażystką 

(ale się ubawiłam) 

kurcze porypane sa ceny mieszkan