Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anula w sprawie chodzików to w 100% zgadzam się z opinią MirkiDziewczyny, rozmawialam dzis z kolezanka, ma synka starszego od Oskara o 9 m-cy, pytalam ja o chodzik. I ona twierdzi, ze chodzik jest ok.
Zastanawia mnie czy jak dziecko juz samo stoi, czy trzymane za raczki stawia pewnie kroczki czy chodzik moze mu zaszkodzic... no bo w sumie dlaczego ma szkodzic?? Hmmm, bo gdy maluch ma np. 8 m-cy i ktos wsadza go do chodzika to rozumiem, jeszcze kroczkow nie stawia samo, nie stoi stabilnie i jest za wszesnie obciazany kregoslup i stawy biodrowe, ale jak juz samo probuje stawiac kroczki to tez szkodzi???
napiszcie co myslicie, bo kusi mnie chodzik.....

Mirka gratulacje dla Nicolaska za ząbeczkipokapielowy raport zebowy : mamy juz 6 : 2 na dole i 4 na goze![]()

) ma 

no mojej Amandziuchy się czepiali że chuda no i proszę jaką kalekę z Julki zrobili

Pusia mi po ostatnim@ tak Twarz spryszczyło że szokDzień dobry
Achh drugi dzień @ i mam zły nastrój a jeszcze jakaś dziwna wysypka(taka kaszka) wyskoczyła mi na brodzie
wstyd było wyjść na ulicę żeby ludzi nie straszyć

mega zdolny facecik z niego

:-)

tego Ci bardzo życzę

:-)- fajnieee
. Pomyśl sobie że niedługo to się skończy i syncio będzie już z Wami
. Będziesz rodzić z mężem (jesli to nie tajemnica
) ? Liluś współczuje tak długiego siedzenia u lekarza. Pomyśl sobie że niedługo to się skończy i syncio będzie już z Wami
. Będziesz rodzić z mężem (jesli to nie tajemnica
) ?

łatwo powiedzieć ale przynajmniej powinien spróbować;-)Aluśka 14 kgLiluś ładnie Hania waży
córka bratowej wszystko żerna (kiełbsa z grila i takie tam ma już za sobą) ma
skończone 10 miesięcy waży ponad 14 kg i od niedawna przekręca się na boki pełnego obrotu jeszcze nie zrobi bo nie ma siłyno mojej Amandziuchy się czepiali że chuda no i proszę jaką kalekę z Julki zrobili
![]()
pulchne dziecko nie znaczy że zdrowe![]()
ludzie spaślaka z dziecka zrobili.Ola waży 9,5 kg a wydaje mi się grubaśna 

i za nic nie chciała uspać sie jeszcze raz
wrrrrrrrrr

Liluś teraz już jesteś bliżej końca niż dalejPusia ja sie przeogromnie ciesze ze jeszcze troche i koniec tych kontroli,bo...mnie to juz NUDZIIIIIIIIIIIIIIIII![]()
i nawet się nie obejrzysz a Gabryś będzie już z Wami

Beata teraz więcej sie angażuje w opiekę bo sam ją kąpie ubiera przewija a ja mam za zadanie nakarmićAluśka współczuję Amandzi a mąz musi chyba bardzoej sie angazować w opiekęłatwo powiedzieć ale przynajmniej powinien spróbować;-)
Lilka czy teściowa na czas rozwiązania przyjedzie do Was bo co z dzieciakami?
Aluśka 14 kgludzie spaślaka z dziecka zrobili.Ola waży 9,5 kg a wydaje mi się grubaśna
![]()

więc jest o wiele lepiej niż było no ale jeszcze to pilnowanie za dobrze mu nie wychodzi