Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień dobery laseczki:-)
wczoraj przyjechał do mnie 5 miesieczyny wujek Kapika:-) ufff cieżki dzień:-) na szczęscie razem z opiekunka:-) no ale i tak było cieżko a zarazem fajnie :-) hihi
Anineczka Matti super chodzi z pchaczem!! ślicznie!
Liluś to napewno chłop:-) hihi iędzy nogami coś się pokazało:-) hihi Lilus mój mały też waży ok. 8400:-) tez je ile widzi..2 dania na obiad i takie tam! :-) i co z tego:-) chudzielec z niego :-)
Pusia udanego wekendu :-) mój Dawid też nast.tydzień wolny cały ma!:-)
Aluśka biedna Amandzia...:-( ale jak ja Kapika z dawidem zostawiałam to też zawsze coś na szczęscie nic złego no ale :-) hehe także facet to facet :-)
Pusia no to ładne ceny macie za mieszkania:-( ja na szczęscie mam swoje ale i kredyt na 30 LAT! no już 28 hihi;-)
Anulka prześle Ci za chwilke rozmowe z moim bratem o tych aparatach:-) ale generalnie oba są tak strasznie podobne...że nie wielkie róznice...zrobił testy, porównania itp i powiedział że generalnie są te same...jedni na forach polecają jeden a inni ten drugi:-) heheh podsumował to niech kupi co jej się bardziej podoba:-) także nie pomógł za wiele:-) no ale jest obiektywny:-) każdy ma swoją ulubioną firmę markę itp:-)
Karinka co się stało że zły humorek??
Beatko jaką masz fryzurkę nową???????? wczoraj nam przyszedł fotelik czerwony do autka:-) hihi super jest:-) a jaki Kapik dumny:-) Olka chyba tez ma czerwony?:-) i zdrówka dla dzieciaków:-)
Misia szczęśliwego powrotu
Bira posprzątałąś już?;-) to łądnie im mieszkanko będzie błyszczało teraz:-) hehe
a ja dziś idę na wesele:-) do Kapika przyjeżdza moja mama:-) takze mamy luzik:-)a wogóle to dzisiejszy Pan młody tydzie temu złamał nogę:-( biedaczek w gipsie na swoim śłubie;-( jutro albo w poniedziałek wyjeżdzam do zakopanego na 2-3 dni:-) wiec przepraszam że nie bedę za często:-( buziak dla was wszystkich ogromny a jeszcze wiekszy dla maluszków:-)
miłęgo weekendu
udanej zabawy
wyszalej sie ile wlezie hehehehe.
No i miłego pobytu w Zakopcu
Aluśka no to brawa dla AmandziNo to się jeszcze pochwalę: Amandzia robi brawo:-):-)
Ola też już od 2 tyg robi a od wczoraj przesyła całuski
Elbra wybaw się za nas obieWpadam na sekunde. Bo cos mnie ostatnio czas goni
Jedziemy za chwilę na urodziny do naszrgo chrzesniakia. a potem ide na panieńskie i balety:-):-):-)
No to spadam. Jak jutro będe przytomna do tu zaglądnę
Ciaoooo

Anineczko a co robiłaś do 2,30????przecież to Wisienka miała noc poślubnąHello Lejdis.
Sabinko i Elbra udanych imprez :-)
Aluśka
ja też nie wyspana.
Ale wczoraj poszłam spać o 2:30 a pobudka już koło 6![]()

Karina jakie ataki bo już niwe wiem czy nie doczytałam?Czesc mamusie
No to superudanej zabawy
wyszalej sie ile wlezie hehehehe.
Co do humorku to jest z tego ze moja matka miala ataki no i stan jest nadal krytyczny:-(
\
Zmykam posprzatac mieszkanie.

i też chciałabym sie pochwalić zdolnościami mojego synka 20 sierpnia skończył 9 m-cy. teraz śpi to mogę poklikać bo tak to tylko mama, z nikim nie chce być .

Sabinko baw się dobrze tylko pana młodego nie obracaj na parkiecie bo jak on biedak da radę z tym gipsemNo i miłego pobytu w Zakopcu
Aluśka no to brawa dla AmandziOla też już od 2 tyg robi a od wczoraj przesyła całuski
Elbra wybaw się za nas obie
Anineczko a co robiłaś do 2,30????przecież to Wisienka miała noc poślubną
Karina jakie ataki bo już niwe wiem czy nie doczytałam?
A ja układam wbijam gwoździe i takie tam jakoś przy tej pogodzie tak sobie czas organizujemy
Dwa dni temu miala jeden atak w domu po ktorym znieksztalcila jej sie twarz i mowila sylabami karetka przyjechala po nia........i w szpitalu miala kolejne ataki po ktorych wogole powyrzywialo ja i przestala mowic.
Lekarz mowil ze trzeba byc dobrej mysli ale trzeba sie tez liczyc ze w kazdej chwili moze to sie stac.