• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lilka ekstra Milenka wygląda:tak:kupny strój?
Mirka a w które okolice jedziesz bo są strony regionalne i na nich też są ogłoszenia:tak:

Zła jestem na tego mojego bo sam zjadł kanapkę a o Michale zapomniał:wściekła/y:ma dzisiaj przerabane u mnie:angry:samolub jeden:crazy:

reklama
Hello
Dzieciaki już śpią.
Mirka a ja Ci powiem,ze kupiłam taki z supermarketu :-p właśnie tylko na okres pobytu w Polsce.Kosztował 249zł czyli też nie jakiś za 50 złotych.Kupiłam w Tesco firma chyba Sewa :dry:

No wiesz może nie wyglada jak maxi czy inne z górnej półki,ale ma atest podstawowy,pasy i inne potrzebne pierdoły.No i jest wygodny,nawet mój duży 3 latek się spokojnie mieści ;-)
A jednak chyba kupic nowy niż używany?

Ostatnia edycja:
reklama
DZien dobry:tak:

Beatko, gratuluje podpisania umowy:tak::tak::tak:

ALuska, Wisienka, lacze sie w cycowaniu:-p:rofl2:

Bira, wkurzylabym sie gdyby kurcze obrobili mi piwnice... wrrrrr....!!!

Lilus, MIlenka wyglada suuuuper!!!! Ty to jestes extra mama, tuz po porodzie z trojka brzdacow i jeszcze masz czas, ochote i sily by tak cudnie Milenke przerac:tak::tak:

ALuska, do poniedzialku;-)

U nas juz spanko na dole... naroznik super:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry