Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hello
Dzieciaki już śpią. Mirka a ja Ci powiem,ze kupiłam taki z supermarketu właśnie tylko na okres pobytu w Polsce.Kosztował 249zł czyli też nie jakiś za 50 złotych.Kupiłam w Tesco firma chyba Sewa
No wiesz może nie wyglada jak maxi czy inne z górnej półki,ale ma atest podstawowy,pasy i inne potrzebne pierdoły.No i jest wygodny,nawet mój duży 3 latek się spokojnie mieści ;-)
A jednak chyba kupic nowy niż używany?
3 latek sie miesci ...ok to suoper wiadomosc , bo wlasnie chce cos na czas jak bede wpadac do polski mze nie bedzie to za czesto ale przez 2 najblizsze lata to powinno byc ok
a do ilu kg jest ten fotelik
Mirka nie pamiętam dokładnie Sprawdze rano bo teraz dzieci śpią w tym pokoju co mam instrukcje.
Ale mój 3 latek waży 18,5 kg.
No i sprawdze dokładnie nazwe bo nie jestem pewna
Bira, wkurzylabym sie gdyby kurcze obrobili mi piwnice... wrrrrr....!!!
Lilus, MIlenka wyglada suuuuper!!!! Ty to jestes extra mama, tuz po porodzie z trojka brzdacow i jeszcze masz czas, ochote i sily by tak cudnie Milenke przerac