Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)

gratki z nowej zdobyczy

tutaj

oj nieładnie kochana

oby na swieta juz byl spokoj
pati , women, no wiele nas pouciekalo
A wiec KOBITY
WITOJCIE!!!!!!!!A HOJ
u nas wszystko pomalutku sie toczy - raczej wszystko pozytywnie
Dorianek po pierwszych urodzinach już samodzielnie pięknie chodzi,nie raczkuje juz wcale jak sie przewróci to zaraz wstaje i idzie na nóżkach.
Nadal ma tylko 2 ząbki hehe ale widać w góry coś bedzie sie święciło 2 jedynki i 2 dwójki na raz chyba beda szły,lekarz mówił ze bedzie masakra
No cóż obrzera sie na potęgę słodyczami,cistakami,plauszkami wszystko co na stole do kawki stoi to jest w jego rączkąch hehe,a pozniej obiad i deser jest blleee i tyle mam z nim.
Mówi już sylabami MA-MA ,TA-TA,DZIA-DZIA,BA-BA,BLEE,DA-DA takze postępy
Pokazuje jaki jest duzy,jakie ma kłopoty,daje czesc prawą rączką,bije piątkę,daje z bani,pokazuje jakie dobre,tańczy rewelacyjnie i NOWOŚĆ pokazuje paluszkiem co chce.
Uwielbia bawić sie z Tomkiem,budują wierze,chowają sie sobie,gonią jest wesoło
Tomek pomieszkuje u mnie od 2 miesiecy do końca roku bedziemy razem,a od stycznia planujemy pojsc do pracy,ze mną jeszcze omyslimy ale on na pewno.
JESTEM SZCZESLIWA
. Niby siedzi sie w domu a cały czas brakuje na wszystko czasu achhhhh.
;-)to teraz juz czesciej bede cie wywolywac bo widze ze wtedy sie pojawiasz:-) Dorianek to super gosc, fajnie go opisalas
super ze z Tomkiem ci sie uklada, zycze zeby to juz byl TEN na cale zycie
juz jest mama, tata, gaga(dziadzia);-), baba, lala, bleee, no i po swojemu - dzzziziaaa( dzidzia), ktk( kotek), hał hał( piesek), ahaha(konik)
, pokazuje ze bedzie robila kupke-jak ja zapytam czy chce jej sie kupke; pokazuje ze chce pic, kiwa glowa na TAK albo NIE, jak ja zapytam czy chce spac to pokazuje na tak albo nie i idziemy spac jesli tak
potrafi pokazac w ksiazce gdzie jest mis,piesek, konik, swinka, kaczuszka, dzieci, pani, krolik, zabka, rybka... wie do czego sluzy szczotka do wlosow, szczoteczka do zebow, lyzeczka, szklanka itp tylko cholera z nocnikiem mamy ciagle problem, nie chce mi na nim siedziec