Cześć Dziewczynki!!
Dłuuugo mnie nie było, przeczytałam troszkę co u WAS.., ale wiecie jak to jest, jeszcze nie bardzo kumam Kto jet Kto, suwaczki mi pomagają..

Na poczatku gratuluję wszystkim mamusiom...zazdroszczę tym, które już wiedzą Kto u nich mieszka...ach..I widzę, że masa Chłopaków nam się szykuje..
Co do imion męskich-to ja tak , jak większośc z WAS..mam z tym problem, gdyby przyszło co do czego.., z dziewczynką nie mam żadnego.., może głupia jestem, chciałabym ,żeby imię zaczynało się na M, ponieważ moje nazwisko zaczyna się na M...to jeśli chodzi o dziewczynkę.., co do imion męskich na M to już więkzy zgryz!
Śmiejcie się, ale zastanawiam sie na IZYDOREM...(gdyby miał być chłopiec)--i powiedzcie mi obiektywnie-nie wydaje Wam się ciut śmieszne, dziwaczne dla małego chłopca??Izi..czy jak tam by na niego wołano??!!
Co do USG 3/4D-wybieram się do Krakowa 2 lipca i mam nadzieję, że dzidziuś nie bedzie uparciuszkiem i pokaże Kim jest??!!

Jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży i ze obecnie jest taka możliwość 4D od razu zaplanowałam sobie , że w II trymestrze musze je zrobic..wiecie..nagranie DVD z takiego badania, zdjęcia...wszystko....., myślę, że super sprawa!!
Mam pytanie Mamuśki do WAS--jak z ruchami meleństw--bo ja na razie nic nie czuje, pocieszam się, że to pierwsza ciąża, tłusczyku u mnie tu i ówdzie, więc pewnie tak później może to nastąpi, pewnie to indywidualna sprawa, ale jak u WAS??
Do lekarza na bad. wybieram sie w przyszlym tygodniu,moze powie mi co i jAk, jezeli do tego czasu nic nie nastąpi...
POzdrawiam dziewuszki!!