reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

hej kajunia :-D

a ja dzis mam urlop.... no wlasnie a nie spie, co ze mna sie dzieje :confused:
sniadanko juz zjadlam, pieseczek juz po spacerku... normalnie nie poznaje siebie, ja naleze do spiochow!! :cool2:

reklama
Hej dziewczyny:-):-)

ja tez juz po sniadanku:-D:-D

Larvuniu urlopik na dłuzej, czy tylko dzis?:cool2:

Co do imion, to nam Samuel tez sie nawet podoba... ale moze faktycznie ciutkę przesadnie zwraca na siebie uwage... moze Wiktor...??:laugh2:

chwilowy brak towaru na hurtowni mam i nie mam co sprzedawac :dry:
jejku jak mnie wkurza ta hurtownia... 2tyg zaczynalam miec juz braki, zlozylam zamowienie w mojej firmie i od 2 tyg czekam az hurtownia zaplaci mojej firmie za poprzedniego tira i ...@#$%^& !!!! i... i stalo sie tak ze wogole towaru juz nie mam. I teraz czekam, urlop musowy. Nie wiem na jak dlugo moze juz jutro towar wjedzie na hurtownie. Mowie wam dziewczyny ile mam tlumaczenia od tygodnia klientom. Same telefony z pretensjami...ehh... 2 dni temu mialam takiego nerwa, ze sie poryczalam. Jesli tak bedzie dalej to chyba szybciej pojde na L4 niz mysle. Zobaczymy.

co do imienia to moj mezus ma juz dosc. Mowi, ze mu wszystkio jedno..hmm.. a ja nie mam pojecia jakie imie wybrac.
no i sie wygadalam ;-) lepiej mi juz. Dobra mamuski troszke trza ogarnac w domku :-)

a ja mam od samego rana dobry humorek :-)
dzisiaj wraca mężuś :-D a jutro usg4d :tak: już nie mogę się doczekać :blink:
przeczucie mam ... ale inni prorokują inaczej ;-)

Cześć Dziewczynki!!

Dłuuugo mnie nie było, przeczytałam troszkę co u WAS.., ale wiecie jak to jest, jeszcze nie bardzo kumam Kto jet Kto, suwaczki mi pomagają.. ;)
Na poczatku gratuluję wszystkim mamusiom...zazdroszczę tym, które już wiedzą Kto u nich mieszka...ach..I widzę, że masa Chłopaków nam się szykuje..
Co do imion męskich-to ja tak , jak większośc z WAS..mam z tym problem, gdyby przyszło co do czego.., z dziewczynką nie mam żadnego.., może głupia jestem, chciałabym ,żeby imię zaczynało się na M, ponieważ moje nazwisko zaczyna się na M...to jeśli chodzi o dziewczynkę.., co do imion męskich na M to już więkzy zgryz!
Śmiejcie się, ale zastanawiam sie na IZYDOREM...(gdyby miał być chłopiec)--i powiedzcie mi obiektywnie-nie wydaje Wam się ciut śmieszne, dziwaczne dla małego chłopca??Izi..czy jak tam by na niego wołano??!!

Co do USG 3/4D-wybieram się do Krakowa 2 lipca i mam nadzieję, że dzidziuś nie bedzie uparciuszkiem i pokaże Kim jest??!! ;)
Jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży i ze obecnie jest taka możliwość 4D od razu zaplanowałam sobie , że w II trymestrze musze je zrobic..wiecie..nagranie DVD z takiego badania, zdjęcia...wszystko....., myślę, że super sprawa!!

Mam pytanie Mamuśki do WAS--jak z ruchami meleństw--bo ja na razie nic nie czuje, pocieszam się, że to pierwsza ciąża, tłusczyku u mnie tu i ówdzie, więc pewnie tak później może to nastąpi, pewnie to indywidualna sprawa, ale jak u WAS??
Do lekarza na bad. wybieram sie w przyszlym tygodniu,moze powie mi co i jAk, jezeli do tego czasu nic nie nastąpi...

POzdrawiam dziewuszki!!

reklama
Ania8 witaj :-)

jeżeli chodzi o ruchy to czuję je już dość długo, ALE może tylko dlatego, że to są bliźniaki :tak:
już niedługo poczujesz to fantastyczne uczucie :-)
no i Twój maluch 2 lipca napewno pokaże kim jest ;-)

Do góry