reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Teraz po kąpieli,czas ma makijaz i jakies ubranko i jade spotkac sie z kumpelką co ześmy sie z 2,5 roku nie widziały.Ona ma 2,5 letniego synka a ja w 6 miesiacu ciązy,bedzie o czym pogadac hihih,odezwę sie pozniej buziaczki dla wszytskich brzuszków.

Misia, a jednak będzie synuś :szok:- gratuluję!!! :-)
Pewnie jesteś troszkę rozczarowana, skoro nastawiłaś się na Irenkę.Czyli nie sprawdziła się teoria,że jeśli dziecko pierwszy raz kopnie po prawej stronie to będzie dziewczynka :-) tak myślałam, kolejna bzdura.

Misia napisałaś wcześniej,że posiadasz wózek chicco wielofunkcyjny z gondolą i fotelikiem samochodowym. Jestem zainteresowana kupnem takiego wózka, dokładnie chicco CT.01-kosztuje około 2000 i jest na małych kółkach. Mam kilka pytań:

1. Jak sprawuje się wózek na małych kółkach zimą na śniegu?
2. Czy ta nakładana gondola jest stabilna, bo w sklepie trochę się gibała i czy to nie powoduje dodatkowego trzęsienia?
3. Gondola tego wózka wydała mi się troszkę wąska i mała, nie było Twojemu dziecku w niej ciasno?

Będę wdzieczna za napisanie kilku uwag z Twojej strony.

Ok uciekam kobietki,do usłyszenia wieczorkiem.
Ps.U mnie od rana piekna pogoda,słoneczko,no tak ale kiedy mam wyjsc to ulewa nie z tej ziemi.Kto maczał w tym ręce hihih ale teraz zarty sie mnie nawet trzymaja.
Bede miala mimo tego deszczu cholernego dzis wspaniały dzień/papa

reklama
Jestem w szoku!:szok::szok::szok:Calkiem juz im odbilo!!!Mialo nie uderzac w pacjenta,mieli reagowac w przyapdku zagrozenia zycia a tymczasem co???Az sie czlowiek gotuje ze zlosci!!!Brak slow!By ich pogielo!:angry::angry::angry:

Trzymam kciuki za Kajunie i mam nadzieje ze urzadzi im tam pieklo!

Women
Super wiesci!Nie spodziewalam sie innych;-):tak:
Jolie
WItamy i zaparaszamy do pisania:-)
Ladina
Mamy tego samego dnia hahaha!No ale Ty i tak bedziesz szybciej;-)wiedziala jesli sie zdecydujesz.Jestem ciekawa kto mieszka u mnie ale tez nie mniej kto mieszka u Ciebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry