Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, choć nie na pewno, ale byłoby SUPER!!!! W poniedziałek idę na USG to może uda się potwierdzić :-)
Trzymaj sie, bo dzielna z Ciebie babka. Dasz rade :-) Glowa do gory.Pocwiczylysmy troszke CZI-GONG(nie wiem jak to sie pisze) a pozniej troche YOGI!!! Bylo super! Nie sadzilam ze tyle mozna zapomniec przez rok!! Fajnie bylo i nie zaluje ze wybralam sei tam drugi raz!!!
Mam do was ogromna prosbe!!! Nie potraktujcie tego ze sie panosze albo co, ale jak bedziecie dluzej na bb to same to zauwazycie!!!!
Mamy juz sporo watkow i prosilabym aby na nich pisac to co tam nalezy! Naprzyklad o wyprawce mamy watek wiec tam piszmy o tym co kupilysmy! Chodzi o to zeby nie namieszac za bardzo bo sie pogubimy!
Dziewczyny czy Wasze maluchy w brzuszku tez juz maja swoje godziny budzenia sie i kopania? Moj dodatkowo bardzo polubial prawa strone mojego brzuszka... strasznie sie rozpycha w prawej czesci... moj brzuchol dziwnie zaczyna wygladac taki garbaty![]()
prawa strona jest oblegiwana, ciągle tam mnie kopie, smyra i wypycha wszelkie części ciała ;-)