reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2007

reklama
No tak to jest jak sie niedoczyta jednego wyrazu!!! Ja przeczytalam ze nienajszczesliwsza liczba!!! Przepraszam!!! I skoro to ma Ci dobrze wrozyc to niech tak zostanie!!!! Jeszcze raz przepraszam!!!

No tak to jest jak sie niedoczyta jednego wyrazu!!! Ja przeczytalam ze nienajszczesliwsza liczba!!! Przepraszam!!! I skoro to ma Ci dobrze wrozyc to niech tak zostanie!!!! Jeszcze raz przepraszam!!!

Kreciku no coś Ty, za co przepraszasz? Ja się nie gniewam. A o przeoczenie na forum nie trudno wcale:-) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie:tak:

dziewczyny niedlugo lato,bedziemy chodzic z slicznymi brzuszkami:-D
fajnie bedzie:tak: ;-)
Jenny kiedys cos pisalas ze tez planujeszslub?macie juz wyznaczona date?my chcemy na 16tego czerwca ale narazie szukamy sali wiec zobaczymy jak to bedzie

U mnie lato zaczyna sie pelna para :)
Tak sobie pomyslalam...Latem bede chodzic kapac sie w morzu. Moze tak pomaluje sobie brzuch na czerwono i bede za bojke robic? :-D
Humor mi dzisiaj dopisuje, nei ma co...

Ja też miałam zamiar wyjechać z mężem do Łeby jak co roku :-) no ale raczej juz nie pojedziemy :zawstydzona/y:

A ja jade do Krynicy Morskiej z 2 dziewczynami z babyboom:tak::tak::tak:
Dlaczego rezygnujecie?
Przeciez nie bedziecie jeszcze w bardzo wysokich ciazach,a jod Wam sie przyda.
Z Antkiem jak byl w brzuszku tez bylam,a mialam juz sporawy brzuch,bo to byl chyba 7 miesiac;-)

Ja w wakacje napewno znajdę się nad morzem - w Dziwnowie - tam mieszka moja siostra więc na 100% z Pawełkiem z miesiąc u niej pokoczuję. Mamy z siostrą świetne układy ale z racji naszych prac rzadko się widujemy i moje wakacje (nauczycielskie) są do tego celu idealne. Moja siostra ma czwórkę dzieci (2 chłopców i 2 dziewczynki) i mój Pawełek bardzo szybko się przy nich rozwija i oczywiście świetnie się z nimi bawi. Dlatego myślę że skorzystamy na tym wyjeżdzie wszyscy:tak:
O ile mój brzusio i stan kruszynki nam na wyjazdy pozwolą...

Ps. Anineczko śniłaś mi się dziś razem z dwoma innymi dziewczynami z wrześniówek 2005 (napewno była też Edytka27, drugiej nie kojarzę) i ich mężami. Byliśmy na jakiejś imprezie i strasznie fajnie się bawiliśmy, piliśmy kolorowe drinki i w pewnym momencie dotarło do nas co robimy: w ciąży pijemy alkohol:szok: Zbladłyśmy, w tym śnie miałyśmy straszne wyrzuty sumienia i zastanawiałyśmy się jak teraz "odpokutować" nasze przewinienie...:baffled:
Takie głupawe sny w tej ciąży mi się śnią:tak: (tzn. nie byłby głupawy gdyby nie te wyrzuty sumienia:-) )

reklama
hehe, Madga fajnie imprezujesz po nocach!!!

A ja bym tak chetnie pojechala nad morze a tu lipa!!! Moj maz ma wolne nie w tym czasie kiedy powinien!!! Leee!!! A i do morza daleko!!! Ja tak kocham szeroka wode!!! I tak jak anineczka mowi, nie rezygnujcie z wyjazdow!!! Ja bylam 400km od domu 5 czerwca a 2 lipca rodzilam!!! Zycze wam by ciaze przebiegaly bezproblemowo i byscie mogly sobie na takie wyjazdy pozwolic!!!

Do góry