reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anulka
no to ladnego klocka masz w brzuszku:szok: Moje dzieciaczki dopiero 1200g, lekarka mi powiedziala, ze do naturalnego porodu musza osiagnac wage 1800..
ale mam nadzieje, ze bedzie znacznie wiecej:tak:

Women
a ja lubie salate z francuskim dipem, mniam:tak: Chyba sobie zaraz porcyjke zrobie a pozniej Reni:baffled: na moja super nigdy nie konczaca sie zgage...

mirka
ja na poczatku pralam w dzieciecym proszku (kupionym zreszta w Austrii, bo tu nie ma) , ale moze tylko z miesiac a pozniej juz w normalnym.

reklama
No to pięknie z tymi kocimi odchodami ja bym chyba w pysk ją walneła ale baba ma tupet cholera.Brak mi słow Ladina
Anulka
No kurcze ci mówie jak napisałas tą wage to zwariowałam ładnie tuczysz swojego szkraba hehehe,niech rosnie zdrowo waga świadczy o zdrowiu i tylko na jego plus.
Ja co do ciuchów musze powoli zabrac sie za ich pranie i prasowanie,na poczatek tez kupie proszek dla niemowląt a pozniej jadna w persilu czy innym

anulka
no to ladnego klocka masz w brzuszku:szok: Moje dzieciaczki dopiero 1200g, lekarka mi powiedziala, ze do naturalnego porodu musza osiagnac wage 1800..
ale mam nadzieje, ze bedzie znacznie wiecej:tak:

Women
a ja lubie salate z francuskim dipem, mniam:tak: Chyba sobie zaraz porcyjke zrobie a pozniej Reni:baffled: na moja super nigdy nie konczaca sie zgage...

mirka
ja na poczatku pralam w dzieciecym proszku (kupionym zreszta w Austrii, bo tu nie ma) , ale moze tylko z miesiac a pozniej juz w normalnym.
a pamietasz moze jak sie nazywal

witam z rana :-p

Lilka namów na tą torebke:-) jak tylko chce kupować niech kupuje:-) bo jak kiedyś mu się zmienia chęci:-) hehe

postanowiłam tak zrobic,dzisiaj po nia pojedziemy :rofl2: dopoki facet ma chceci :-D bo jak mu przejdzie to wyjde jak.....:-D

dzien dobry
postanowilam ze nic dzis nie bede robic

no prosze
i rownowaga w przyrodzie jest zachowana
bo ja wlasnie dzisiaj postanowiłam duuuzo porobic
szczegolnie ta super sterta o prasowanie sie prosi od paru dni :-p:zawstydzona/y:
az wstyd

ja juz zdażyłam być w kosciele bo jutro weselicho znojomych to się do spowiedzi przeszłam:-) a że z rana nie ma ludzików to nawet siedziałam :-) hehe

ale ci fajnie
najedz sie!! wytancz sie!! bo wiesz ....:-p:-p

Kuzwa zaraz rozniose moje dziecko:wściekła/y:
Boze jak ja dam sobie rade z trojka:szok:

nie łam sie
ja tez juz dzisiaj ryknęłam na Mili pare razy
biedaczka bardzo przezywa jak na nia podniose głos,i mi potem wstyd strasznie i podle sie czuje ale...nerwowa jakas jestem czasami wyjatkowo w tej ciazy :eek:

wlasnie przyszla karuzela (chyba tak to sie nazywa )

ale fajna ........... ;-)

kochana uwazasz ze jest super?? bo tez sie na nia czaje :-)
a te miski sa na rzepy??

a waga 2134g...

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Anulka........

ja znowu siedze na allegro chyba jestem juz uzależniona tak sobie mysle

witaj w klubie
ja dzis zrobiłam zakupy na 520zł dla dzieci :szok::-D
długo sie czaiłam ale...wiem ze ubrania na zime dla maluchow mam juz z głowy,jeszcze Milenie buty zimowe porzadne chce kupic :tak:
pokazac wam co kupiłam :rofl2::-)

Motylinek : czy pralas rzeczy dziecka w jakim specialnym proszku . jak tak to w jakim ???

Mirka ja prałam w JELP :-) polecam
duzo kosztuje,ale na długo starcza
a po jednym opakowaniu juz pralismy ubrania Mili w naszym proszku,miala chyba nie całe 3 miesiace

Dzisiaj jestem wk... na maxa.
Mam bardzo fajna sasiadke, jej kocur robi codziennie gowno na naszym trawniku. Moj maz zawsze sprzata, bo mloda sie bawi i moglaby w to wdepnac. No i raz przerzucil na strone sasiadki gowienko;-), ale z reka na sercu, ze niechcacy;-) No i wyobrazcie to sobie, ze dzis dostalam od niej list, ze to tylko kot bla bla i ze ona nie chce tez widziec gowien u niej na podjezdzie dlatego w zalaczniku przesyla torebki na te kocie prezenty:wściekła/y: Nosz ku... nie mogla przyjsc i powiedziec, tylko list pisac, no jakas poj... zaraz pojde i wrecze jej te torebki jak jest taka uprzejma niech sama po tym kocie sprzata, w koncu ja nie moge sie schylac a tym bardziej kocich gowien sprzatac.
Ale mam problemy nie?;-)
to sobie troche ulzylam;-) A teraz poczytam;-)

sasiadka przeszła siebie :szok::szok:
ale by mnie zgrzała
idz jej powiedz ze nie mzoesz gowien kocich zbierac i ze nie mzoesz sie schylac
joł

Women

Ladina ja tez uwielbiam
a co do zgagi to ostatnio mnie jakos opuściła z czego bardzo sie cieszę.

To w takim razie za 4 dni zaczynam 8 miesiąc YUPI :-):-):-)im bliżej końca tym bardziej sie cieszę.

Zrobiłam sobie przerwę w pracy na karmi malinowe...pycha..:-D
Anulka wow ale twój maluszek już duży:tak: Szkoda że nie chciał sie obrócić, moze we wtorek się uda...

Ladina współczuję sąsiadki...ale ma tupet baba:szok: My też mamy problem z sąsiadami, bo dokarmiaja nam psa, mimo ze ich tyle razy prosilismy...My mu dajemy suchą karmę a oni rzucaja jakieś super mięsko, nie wiem po co!On nas potem nie słucha, tylko siedzi przy płocie i czeka na jedzenie. Niektórzy ludzie są strasznie ograniczeni...

Co do proszków to słyszałam ze bardzo dobry jest "Dzidziuś" nie jest drogi, ale nie wszędzie można go dostać.

lilka :

jest super bo pozniej mozan to uzywac jako lampke
mozna postawic na stole
miski i palaczki mozna odczepic i zostanie tylko lampka
nie wiem jeszcze jak wyglada to cos na suficie bo jest troche za jasno w domu
ale wieczorem sprawdze

reklama
w sumie kupiłam u kolezanki rzeczy na zime i wyjsciowe
dla maluszka:

sweterek-kurteczka Sklep internetowy Pche?ka: 'sweterek-kurteczka blue' 62
rozpinana bluza-sweterek Sklep internetowy Pche?ka: space planet' 68
kombinezon spiworek ale w r.68 Sklep internetowy Pche?ka: ?piworek 'space planet' 62
czapka Sklep internetowy Pche?ka: 'bear & bunny' 3 m-ce

dla Milenki

kombinezon 2 czesciowy ale r.104 Sklep internetowy Pche?ka: 'blue eskimoska 2 cz.' 110
sukienka wyjsciowa (z mysla o Wigili :) ale tez r.104 Sklep internetowy Pche?ka: 'golden hollywood' 110
i czapa z szalikiem do kombinezonu Sklep internetowy Pche?ka: 'white Snowflake' 48

jestem zadowolona
szkoda tylko ze tyyle kasy:nerd::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry