Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to zupelnie tak jak u nas na poczatku.Potem Ci przejdzie jak zacznie brakowac ci miejsca na te wszystkie zabawki a wiekszoscia i tak nie bedzie sie bawic.

ale to wszystko pewnie jest ruchome... ale jakby nie bylo to duzooooo

...no i jeszcze spatunial sobie z otwarta buzka
a jak go poszturchala od zewnatrz glowica do USG, zeby sie przesunal... to sie obudzil i zmienil minek na taka smuuutna... w podkowke... chyab nie lubi jak sie go budzi

Ale juz widze Jordanka tak slicznie ubranego a jak pomysle o swietach bozego narodzenia to az mi sie gęba cieszy.

...pamietam jak w zeszle swieta po raz pierwszy kupilismy zywa choinke... (teraz rosnie sobie u rodzicow na dzilce i czeka na swieta, by ja ubrac) ...i planowalismy, ze juz chcemy miec nasze malenstwo... no i udalo sie... a w te swita juz bedzie z nami

Nosz ku... nie mogla przyjsc i powiedziec, tylko list pisac, no jakas poj... zaraz pojde i wrecze jej te torebki jak jest taka uprzejma niech sama po tym kocie sprzata, w koncu ja nie moge sie schylac a tym bardziej kocich gowien sprzatac.