Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz potwierdził na 100% płeć, będzie na pewno Blanusia
Widać było jeszcze ładnie część narządów wewnętrznych-wszystko ok. Trochę martwi mnie jedynie waga małej-1770g-lekarz powiedział ze to troszke ponizej normy
Teraz mam wyrzuty sumienia ze coś źle robie, źle jem...

hmm.. dziewczyny a nowe pieluchy tetrowe tez prac??(moze i glupie pytania zadaje, ale nie mam pojecia)

Ale wczoraj gadałam z teściową i okazało sie ze mój mąż urodził się malutki, czego wcześniej nie wiedziałam. ważył 2700, czyli pewnie córeczka podała sie na tatusia.
Zapytam mojej gin za tydzień...

hmm.. dziewczyny a nowe pieluchy tetrowe tez prac??(moze i glupie pytania zadaje, ale nie mam pojecia)

co za bzdura, że dziecko jest małe? 
żaden sprzęt usg nie jest na tyle wiarygodny żeby tak lekko zmieniać termin i szacować wagę z dokładnością co do joty. To jest tylko orientacyjne. Zauważ że te pomiary mają zawsze podane w nawiasie że jest to przybliżona data porodu z dokładnością do +/-2 tygodni! Mi też ciągle wychodzi wg usg data na paźdzernik, ale to jest po prostu niemożliwe bo musiałabym mieć owulację w czasie miesiączki32 TYDZIEN:
Rosnę zdrowo. Dziecko waży teraz pomiędzy 1600 a 1800 gram i mierzy około 43-46 cm z wyciągniętymi nóżkami.

, właśnie go usypiamy... 

bez smoczka, bo go właśnie przegryzł
więc już mu nie kupujemy smoczków
sam tego chciał...