Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe co tam u Kajuni na wizycie! Trzymam kciuki!
Kajunia, Sylwia i co tam u lekarza?;-)

teraz mam brać 6x1
a jakby dalej bolało to jeszcze w tym tygodniu do szpitala na oddział ...
od rana buszują po brzuchu, a lekarz po 4 próbie mierzenia główki machnął ręką i powiedział, że nie da rady
sprawdził wszystkie narządy ... maluchy są duże i zdrowe
no i najważniejsze że są główkami w dół :-) leżą buźkami do siebie i głaszczą się po policzkach, czyli muszą być jednojajowe 

siuper
przeanalizowałam sobie to: skoro mam tragicznie skróconą szyjkę ... mam bóle podbrzusza (pomimo zwiększonej dawki leku) pojadę w sobotę do szpitala i niech mnie zatrzymają na oddziale
no bo jak mam się obserwować
zwiększona dawka feneterolu zmijeszy skurcze ... jak mnie coś zaboli skąd będę wiedziała kiedy jechać
no i jeszcze ta nieszczęsna szyjka

Dzisiaj zaczął sie kolejny remont w domu, tym razem robimy sypialnie dla nas i dla maleństwa...mam nadzieje ze z wszystkim zdążymy, bo troche sie martwie ze mozemy sie nie wyrobić. Jeszcze w dodatku nic nie wiadomo z tym moim terminem porodu...całkiem prawdopodobny stał sie teraz 25 październik...ojojoj..to juz calkiem niedaleko

Misia... ginekolog zrobila mi USG nerki i wyszedl na jednej kamyczek na 4mm...
a co do wynikow to:
27.08
białko - nieobecne
glukoza - nieobecna
urobilinogen - w normie
bilirubina - nieobecna
aceton - nieobecny
leukocyty - 5 -10 w polu widzenia
fosforany bezpostaciowe- nieliczne
nablonki plaskie - liczne w polu widzenia
nablonki okragle - 3 -5 w polu widzenia
bakterie - pojedyncze
03.09 (po 5 dniach brania uroseptu)
białko - nieobecne
glukoza - nieobecna
urobilinogen - w normie
bilirubina - nieobecna
aceton - nieobecny
leukocyty - 2 -5 w polu widzenia
fosforany bezpostaciowe- nieliczne
nablonki plaskie - pojedyncze w polu widzenia
nablonki okragle - 5 -10 w polu widzenia
bakterie - pojedyncze
Jak cosik Ci to mowi... to bede wdzieczna za pomoc w zrozumieniu...:--(
Poki co odstawilam urosept, a furaginu nie zaczelam brac...
nic się nie martw!
ciekawe ile teraz nowych się pojawi... ale prawda co Sugar mówi - one są mniej widoczne później... 
nie pracuję w żadnej instytucji państwowej bo bym nie wyżyła za pensję jaką oferują magistrom fizjoterapii, dlatego jestem na swoim ;-)
Trzymaj się w trójpaku jeszcze! Ale jakby co leć do szpitala! Trzymam kciuki żebys jeszcze wytrzymała! Całe szczęście że chłopaki buszują i mają się dobrze 

Ciekawe ile dzisiaj to czasu wyniesie.... 
). Oto rzeczy, które ja robię:
!

,albo przekrecanie maluszka 

przez lekarza specjalizujacego sie w tej dzidzinie,lecz istnieje ryzyko uszkodzenia lozyska

.Sama nie wiem co mam o tym myslec:-(,Mam takiego nerwa ze szok,a na dodatek Wero mi sie pochorowala i to juz pierwszego dnia szkoly,
,wymiotuje i boli ja brzuch,a rano byla zeska jak owieczka,moze zaszkodzil jej lunch w szolnej stolowce bo przez wakacje nie miala z ich jedzeniem kontaktu,sam nie wiem.Ide sie polozyc i poplakac w ramionach meza bo mam wszystkiego dosc:-
.
;-).
Poza tym najważniejsze że zdrowa! :-)
hehe, prawie jak kryminał, chociaż "prawie" robie wielką różnicę...