jolie
Tymkowa mama
Misia ja niestety nie mogę się pochwalić AWFem, bo poszłam na łatwiznę i studiowałam na IKFie w Szczecinie (Instytut Kultury Fizycznej), wykształcenie niby to samo, ale łatwiej się było dostać, i jakoś mi głupio, jak ktoś mi mówi, że ja po AWF
A zajrzałam na stare strony i widziałam, że w tym roku się broniłaś :-) Spóźnione, ale szczere gratulacje. U mnie w pracy jest jedna dziewczyna od rehabilitacji i korekcji, bo u nas są oddziały integracyjne. A w jakim charakterze pracujesz?
Ladina czy to Ty miałaś te okropne robaki w domu? Jeśli tak, to jak poszła Ci walka z nimi, bo coś ucichło na ten temat.
U nas też dziś deszczowo i nic się nie chce. Ja może zaraz wskoczę pod koc i będę dalej na drutach sweterek sobie robić.
A zajrzałam na stare strony i widziałam, że w tym roku się broniłaś :-) Spóźnione, ale szczere gratulacje. U mnie w pracy jest jedna dziewczyna od rehabilitacji i korekcji, bo u nas są oddziały integracyjne. A w jakim charakterze pracujesz?Ladina czy to Ty miałaś te okropne robaki w domu? Jeśli tak, to jak poszła Ci walka z nimi, bo coś ucichło na ten temat.
U nas też dziś deszczowo i nic się nie chce. Ja może zaraz wskoczę pod koc i będę dalej na drutach sweterek sobie robić.
Viki gryzla tatusia, mnie nie ruszala a najdziwniejsze, ze zdarzalo jej sie gryzc nie w zlosci tylko w zabawie
Pediatra kazal nam przy takim zdarzeniu, mowic jej , ze tak nie wolno, ze tate to boli , wychodzic z pokoju na pare minut zostawiajac ja sama, zeby wiedziala, ze zle robi. No i gryzienie sie skonczylo, nie wiem czy to zasluga tej metody, czy poprostu samo przeszlo