misia_q
Turbomama
Sms od Kajuni:
"Lekarz powiedział, że jak donoszę do 36 tc to będzie cud - więc chyba nie jest za dobrze :-( w usg dopochwowym szyjka skrócona do dolnej granicy normy :-( brzuch dalej się stawia i mam skurcze - ktg potwierdziło :-( Także kciuki i modlitwa jak najbardziej wskazana :-) Buziaki"
"Lekarz powiedział, że jak donoszę do 36 tc to będzie cud - więc chyba nie jest za dobrze :-( w usg dopochwowym szyjka skrócona do dolnej granicy normy :-( brzuch dalej się stawia i mam skurcze - ktg potwierdziło :-( Także kciuki i modlitwa jak najbardziej wskazana :-) Buziaki"

Mezus jak nigdy pamietal o naszej rocznicy i o moich 26 urodzinach ;-) 
, nawet juz posprzatalam w calym domku... prasowanie mi tylko zostalo, ale ja taaaaak nie lubie prasowac! Wydaje mi sie, ze ja poprostu bez pracy nie moge usiedziec a to juz 15 dni minelo odkad jestem na L4
Bo wszystko w domu porpbione, sil czasami nie mam juz nic wiecej robic a czuje sie jakby nie spelniona... mysle o pracy ehhhh.
cukru nawet nie spawdzalam w ten dzien. Mam pozwolenie co jakis czas odpoczac od klucia, wiec to byl dobry moment :-). Sama sie oszukuje ale wolalam nie wiedziec jaki cukier byl w tedy. Wieczorkiem mezulek zabral mnie do restauracji... bylo faaaaajnie. Dawno tak sami nie siedzielismy razem. Bez alkoholu bylo, bo ja nic nie chcialam i mezus powiedzial ze jak ja nie to i on nic nei pije alkoholowego. Ehhh... Nawet nie pamietam ile czasu tam spedzilismy, tak bylo nam fajnie. Ciemno juz bylo jak wracalismy. 

nie wiem czemu